Libnet.ro
UNICEF

14:15

Unul dintre cele mai mari branduri europene de masini va renunta la MOTOARELE DIESEL

B1 B1,
Unul dintre cele mai mari branduri europene de masini va renunta la MOTOARELE DIESEL

Indepartarea Europei de motoarele diesel prinde viteza, o noua companie anuntand ca va renunta la acestea. Astfel, Volvo Cars a declarat ca urmatorul model de sedan, S60, pe care il lanseaza nu va fi. continuă pe B1

Unul dintre cele mai mari branduri europene de masini va renunta la MOTOARELE DIESEL in Europa

Indepartarea Europei de motoarele diesel prinde viteza, o noua companie anuntand ca va renunta la acestea. Astfel, Volvo Cars a declarat ca urmatorul model de sedan, S60, pe care il lanseaza nu va fi.

Cum are de suferit unul dintre cele mai de succes proiecte turistice din Bucovina din cauza nentelegerilor dintre autoritati

Mocanita Hutulca de la Moldovita, din Bucovina, are de cateva zile punctul de plecare intr-o veche gara ce nu are toalete, curent sau locuri de parcare, fiindca administratorul mocanitei ar fi efectuat modificari la noua gara, fara acceptul CFR, scrie presa locala. Este vorba despre unul dintre proiectele turistice de succes din Bucovina, o linie de 12 km pe care in trecut se transporta lemn. Subiectul a fost relatat de Obiectiv de Suceava si de Monitorul de Suceava. Administratorul mocanitei a fost acuzat de distrugere si constructie fara autorizatie, pentru ca a modernizat gara CFR Moldovita. Administratorul sustine insa ca i s-a spus de catre primarie ca poate face modernizari si ca nu are nevoie de autorizatie.

Ce scandal! Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din lume si-a pierdut mintile si a distrus tot ce i-a iesit in cale, de fata cu mii de oameni - VIDEO

Karolina Pliskova a oferit unul dintre cele mai urate momente ale anului in tenisul feminin, miercuri, imediat dupa ce a fost eliminata de grecoaica Maria Sakkari din turul secund al turneului de la Roma, scor 3-6,.

VIDEO Cum a ajuns Vasluiul sa aiba unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania

Una dintre cele mai frumoase gradini publice din Romania se afla in municipiul Vaslui. Parcul Copou suferit transformari radicale in ultimii ani, iar titlul de frumusete i-a fost recunoscut la Gala a Asociatiei Municipiilor din Romania.

O romanca de 14 ani, la un pas sa castige Vocea Spaniei Junior: Una dintre cele mai mari cantarete pe care le-am intalnit vreodata VIDEO

Flori Alexandra Cutitaru, in varsta de 14 ani, originara din Romania, a fost la un pas sa castige marea finala a show-ului Vocea Spaniei Junior/La Vos Kids, de luni seara.

Cele mai ieftine orase europene pentru o escapada de weekend FOTO

Site-ul Post Office Tavel Money a lansat cel mai recent City Cost Barometer, care arata orasele cele mai accesibile pentru un city break in Europa.

Solo, noul film din universul Star Wars, considerat de critici unul dintre cele mai proaste ale francizei: Plictisitor si plin de clisee VIDEO

Solo: A star Wars Story va avea premiera pe 25 mai, dar recenziile criticilor de film au aparut deja, iar forta nu pare a fi la fel de puternica cu noua productie a francizei.

In viitorul apropiat, Health Coaching-ul va fi una dintre cele mai solicitate profesii din domeniul sanatatii

In Statele Unite cererea pentru health coaching este deja mai mare decat numarul expertilor care pot oferi aceste servicii. Gradinitele, scolile, centrele de fitness sau cele de infrumusetare au nevoie de astfel de experti pentru a face preventie prin.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

Finala Exatlon: Se stie deja cine are cele mai MARI SANSE si va fi declarat CASTIGATOR

Finala concursului Exatlon va fi transmisa in direct, saptamana viitoare, iar telespectatorii urmeaza sa decida soarta marelui castigator, care va primi 100. 000 de euro. Exatlon, revelatia momentul in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )