Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vanzarile Dacia in UE au crescut cu 19%, in primele patru luni ale anului, peste Kia, Seat si Volvo

B1 B1,
Vanzarile Dacia in UE au crescut cu 19%, in primele patru luni ale anului, peste Kia, Seat si Volvo

Statisticile Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile arata ca vanzarile de autoturisme Dacia au inregistrat in aprilie un avans de 23,9% in Europa, iar cota de piata a producatorului de automobile a . continuă pe B1

Nuclearelectrica - profit in crestere cu 50%, in primele trei luni ale anului

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) si-a majorat profitul in primele trei luni ale acestui an cu 51,7%, fata de aceeasi perioada din 2017, pana la valoarea de 189,997 milioane de lei, pe fondul cresterii veniturilor din exploatare, reiese din raportul companiei publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Pe ce au cheltuit romanii banii in primele trei luni. Ce afaceri au crescut cel mai mult

Statistica INS privind cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si serviciile de piata prestate populatiei in luna martie 2018, indica o crestere substantiala a vanzarilor din primele trei luni din an, fata de perioada similara a anului trecut.

ANAF a colectat 75,58 miliarde de lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat venituri bugetare totale de 75,58 miliarde de lei in primele patru luni din 2018, cu 12,4% mai mult fata de perioada similara a anului 2017 67,24 miliarde de lei), inregistrand un grad de realizare de 101,1% a programului de incasari stabilit prin legile bugetare anuale, informeaza, astazi, institutia.

Primele au crescut cu 68%, iar salariile au scazut cu 13%

Valoarea bonusurilor primite de angajatii din sectorul privat au crescut, in primele 3 luni ale anului curent, cu 68% comparativ cu primul trimestru din 2017, in timp ce salariile au suferit o depreciere de 13% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, arata o analiza realizata de Smartree, companie care activeaza pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal.

Economia tarii a crescut cu 4%

Economia romaneasca a crescut in primul trimestru al acestui an cu 4%, serie bruta, fata de primele trei luni ale anului trecut, arata primele estimari publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

BNR: Datoria externa a crescut cu 2,05 miliarde euro. Investitiile straine au stagnat. Deficitul de cont curent s-a majorat cu 200 milioane euro

In timp ce investitiile straine in Romania au stagnat, in primele trei luni ale acestui an, datoria externa a tarii s-a majorat cu 2,05 miliarde de euro, iar deficitul de cont curent a crescut cu aproape 200 de milioane de euro, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Afacerile Rompetrol Rafinare au crescut cu 47%

Rompetrol Rafinare a realizat, in primul trimestru al acestui an, o cifra de afaceri bruta de peste 1,2 miliarde dolari, in crestere cu 47% fata de nivelul atins in perioada similara a anului trecut, rezultatul operational EBITDA) de 34,6 milioane dolari fiind comparabil cu cel inregistrat in primele trei luni ale anului trecut, potrivit rezultatelor companiei, citate de Agerpres.

Primele 7 banci din sistem- profituri nete de aproape 1,5 miliarde de lei n primele 3 luni din acest an. Problemele cu clientii ramn, nsa

Dupa patru ani de pierderi 2010, 2011, 2012 -cand pierderile cumulate au totalizat 3,6 miliarde lei, in timp ce in anul 2014 s-au inregistrat pierderi record de circa 4,4 miliarde lei), bancile care opereaza in Romania par sa vfi trecut de cosmarul neperformantesor si al efectelor depresiunii economice, inregistrand profituri consistente. Asta la nivelul intregului sistem bancar, pentru ca mai sunt institutii de credit aflate inca pe minus. Daca tragem o linie dupa primele trei luni din acest an, bilanturile primelor 6 banci din curtea BNR arata incurajator: aproape 1,5 miliarde de lei profituri nete, dupa plata taxelor si a impozitelor catre Administratia Dancila.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )