Libnet.ro
UNICEF

14:30

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

B1 B1,
Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine. continuă pe B1

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

A iesit cea mai vanduta masina sport pentru a treia oara la rand. Clientii s-au ingramadit sa cumpere versiunea V8

Este cifra care transforma generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang in cea mai vanduta masina sport din lume. Pentru a treia oara la rand.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

FCSB revine pe primul loc dupa cea mai categorica victorie din playoff

Meci dominat autoritar de FCSB, luni seara, la Giurgiu cu Astra din localitate si o victorie cu 3-0 1-0) prin care formatia pregatita de Nicolae Dica revine pe primul loc al clasamentului.

Poate cea mai sigura masina: niciun om n-a murit in aceasta

In urma cu doi ani, inginerii de la Volvo promiteau sa aiba construita in 2020 masina in care nu va muri nimeni. Sunt pe drumul cel bun, intrucat nicio persoana nu si-a pierdut viata in modelul Volvo XC90. Prima generatie a fost lansata in anul 2002. Nimeni nu va muri sau va suferi rani grave [].

Directorul general al WPP a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume

Directorul general al WPP, Martin Sorrell, a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume, in urma acuzatiilor de comportament personal nepotrivit si folosire improprie a fondurilor companiei, transmite Bloomberg.

Marturisirile unei angajate Facebook: Am avut parte de cea mai toxica experienta de munca din viata mea

O fosta angajata Facebook a povestit pentru The Guardian ca acolo a avut parte de cea mai toxica experienta de munca. Sarcina ei in cadrul diviziei de Trending era sa aleaga ce link-uri sa apara in.

Un concern german deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania, Este cea mai mare investitie din judetul Hunedoara din ultimii 30 de ani

Compania germana Bosch va deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania. Aceasta va fi localizata in Simeria, Hunedoara, investitia ridicandu-se la 110 milioane de euro.

FOTO Studentii de la cea mai mare universitate din tara au trecut la proteste. Motivul care i-a determinat sa intre in greva japoneza

Studentii Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca UBB) au intrat in greva japoneza, miercuri, 18 aprilie. Tinerii s-au adunat in fata sediului universitatii, exprimandu-si nemultumirile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )