Libnet.ro
UNICEF

16:15

Brexit: Paradoxul Sunderland - De ce a votat masiv pentru iesirea din UE orasul in care se gaseste cea mai mare uzina auto din Regatul Unit

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Paradoxul Sunderland - De ce a votat masiv pentru iesirea din UE orasul in care se gaseste cea mai mare uzina auto din Regatul Unit

Sunderland este un oras de 180. 000 de locuitori din nord-estul Angliei, un oras cunoscut pentru echipa sa de fotbal, pentru uriasa fabrica Nissan si, mai nou, pentru faptul ca 61% dintre locuitori au votat pentru Brexit. Votul din Sunderland a uluit multa lume, inclusv pe sefii Nissan, mai ales ca in ultimele luni se facuse o campanie puternmica pentru ramanerea in UE, fiindca altfel ar fi pus in pericol viitorul locurilor de munca. De ce Sunderland a votat pentru Brexit si ce lucruri au contat puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

BREXIT. Cine va fi negociatorul Marii Britanii pentru iesirea din UE?

Marea Britanie trebuie sa decida cine sa o reprezinte pentru ca negocierile sale cu UE sa capete contur, a declarat luni ministrul de externe al Frantei, Jean-Marc Ayrault, aflat in drum spre Praga, pentru negocieri solidare pe tema Brexitului in Cehia, membru estic al UE, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Brexit. UE a clarificat modul in care Marea Britanie poate lansa procesul pentru iesirea din blocul comunitar

Uniunea Europeana a clarificat modul in care Marea Britanie poate lansa procesul oficial de negociere pentru iesirea din blocul comunitar, dupa referendumul de joi, relateaza BBC News.

BREXIT: Marturii.Britanicii regreta ca au votat pentru iesirea UK din UE

Un suporter al iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a vorbit la un post national de radio despre faptul ca regreta ca a votat pentru BREXIT si a povestit ca decizia sa i-a adus nenumarate certuri cu propriul fiu, scrie The Independent.

Brexit. Cameron: Guvernul britanic nu va declansa la acest moment Articolul 50 privind iesirea din UE

Guvernul britanic nu va declansa la acest moment .

BREXIT. Cum poate fi oprita iesirea din UE a Marii Britanii

Majoritatea membrilor Parlamentului britanic cred ca iesirea din UE ar fi o catastrofa si ar putea bloca initiativa, in pofida rezultatelor referendumului, care nu au un caracter obligatoriu. Concomitent,.

Calin Georgescu: Problemele pe care britanicii le au nu se rezolva doar prin iesirea din UE

Problemele pe care britanicii le au nu se rezolva doar prin iesirea din UE, considera domnul Calin Georgescu, Director Executiv al Institului ONU pentru Indicele Global al Sustenabilitatii Geneva.

David Cameron se opune declansarii Articolului 50 privind iesirea din UE: E decizia noastra suverana!

Guvernul britanic nu va declansa la acest moment .

LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Francesca Schiavone, la Wimbledon, amanat pentru joi din cauza ploii

Meciurile programate marti, la Wimbledon, au fost amanate pentru miercuri, din cauza ploii. Astfel, miercuri, de la ora 16. 00, va avea loc partida dintre Simona Halep si italianca Francesca Schiavone.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )