Libnet.ro
UNICEF

19:47

Anunt important pentru toti soferii romani: Este vorba de cutia de viteze de la Dacia!

B1 B1,
Anunt important pentru toti soferii romani: Este vorba de cutia de viteze de la Dacia!

Decizie radicala la Dacia. Normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP obliga producatorul autohton sa stopeze comercializarea modelului Duster echipat cu. continuă pe B1

Ce se intampla cu noul model de Dacia Duster: TOTI soferii romani trebuie sa afle URGENT asta

Noutati de la Dacia la Salonul Auto de la Paris. Producatorul de la Mioveni a prezentat Duster 2018, care vine cu un nou motor pe benzina, cel mai puternic din gama. SUV-ul romanesc este disponibil.

Ce patesc de acum inainte romanii ce sunt prinsi de radar: Veste iNSPAIMANTATOARE pentru toti soferii

Comisia juridica si Comisia pentru transporturi ale Camerei Deputatilor au dat un raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea art. 109 din Codul Rutier, care prevede, printre altele, ca prezenta.

Anunt SOC pentru toti posesorii de DACII: Ce se intampla de anul urmator ii va afecta pe TOTI soferii romani (FOTO)

Revista franceza Auto Plus a publicat prima imagine cu noua Dacia Sandero, care va fi lansata in 2019. Noul model se prezinta ca un SUV/crossover compact si seamana cu un Stepway. Imaginile aparute.

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, de luni pana joi, in sudul Frantei - departamentele Bouches-du-Rhone, Var, Alpes-Maritimes, Vaucluse, Gard, Pyrenees Orientales - se instituie cod portocaliu de inundatii.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Comisia Europeana ii SOCHEAZA pe soferii romani! Cat mai au voie sa circule...

Vesti teribile pentru posesorii de masini pe motorina: zilele autoturismelor diesel sunt numarate! Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, in contextul scandalului emisiilor trucate.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ministrul Economiei a votat: Votul de astazi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii nostri.

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a anuntat, pe Facebook, ca a votat la referendumul pentru revizuirea Constitutiei cu mandrie si cu demnitate. Am votat, cu mandrie si demnitate, la acest referend.

Da, din pacate totul este adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de sotia celebrului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

Un deputat PSD a gasit motivul pentru care ministrul Andrusca este tras n jos: Nu ati reusit sa i dati afara pe toti penelistii

Deputatul PSD Laurentiu Nistor i-a reprosat luni, ministrului Economiei, Danut Andrusca, in timpul dezbaterii motiunii simple, ca nu i-a dat afara din minister pe toti penelistii care va trag in jos.

Anunt trist pentru fanii Paulei Chirila. Vedeta a luptat sa ramana in Ultimul Trib: M-a umilit

Suparata ca a fost trimisa la duel de catre colegii sai, aseara, intr-o noua editie Ultimul Trib, la Antena 1, Paula Chirila si-a adunat toate fortele pentru a castiga lupta si a le demonstra.

Andreea Marin, anunt SOC pentru fani: GATA, acum nu mai trebuie sa demonstrez...

Andreea Marin vine cu vesti bune pentru fanii sai. Vedeta TV pare sa radieze de fericire si sustine ca traieste una dintre cele mai bune perioade din viata sa. Andreea Marin a explicat, intr-o emisiune la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )