Libnet.ro
UNICEF

07:00

Din 1 septembrie se schimba testele pentru emisii si apare inclusiv un test de emisii in conditii reale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Din 1 septembrie se schimba testele pentru emisii si apare inclusiv un test de emisii in conditii reale

Testul de emisii clasic NEDC este inlocuit incepand din 1 septembrie cu un test WLTP mai dur, la care se adauga si un test de emisii in conditii reale. continuă pe Wall-Street Ro

Cum se acorda, din septembrie, concediul si indemnizatia de crestere a copilului

Persoanele care au realizat timp de cel putin 12 luni venituri impozabile in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului pot sa beneficieze de concediul pentru cresterea copilului in varsta.

Rezolvarea conflictelor din conducerea BVB - propuneri pentru AGA

Nu am calitatea juridica sa propun completarea convocatorului AGA BVB din 14/15 septembrie dupa cum nu am calitatea sa o fac pentru nici o AGA BVB). Reglementarea modului de angajare a directorului general al BVB: a) candidatii sa prezinte garantii morale, integritate, caracter; b) candidatii sa fie examinati, prin concurs, privitor la competenta la jumatatea sumelor cu care a fost rasplatit fostul director general, selectia isi poate permite sa fie severa); c) candidatii sa sustina un plan strategic realist de dezvoltare a BVB.

Ambasada SUA la Bucuresti: Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar

Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar, arata Ambasada SUA la Bucuresti, intr-un comunicat, ca reactie la propunerile de modificare a legilor justitiei prezentate de ministrul Tudorel Toader. Indemnam toti actorii executivi, legislativi si judiciari din Romania sa colaboreze pentru a continua lupta tarii impotriva coruptiei si pentru a asigura credibilitatea institutiilor sale, se mai arata in comunicat.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )