Libnet.ro
UNICEF

10:15

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

B1 B1,
inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor. continuă pe B1

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat!

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat! Iata reteta corecta! Ce trebuie sa stim cand alegem varza? Sa fie bine coapta, indesata, alba si cu foi subtirele.

VIDEO INTERVIU Eric Enache, vicecampion european de karting, cea mai mare performanta din motorsportul romnesc / Un sport dur cu bugete de pna la 200 de mii de euro pe an / De ce nu vom avea prea curnd un romn n Formula 1

Alexander Wurz, fostul mare pilot de F1, vine pentru fiul sau cu tirul de logistica la competitii. Noi mergem si ne punem un cort acolo si tot i-am batut. Erik Enache a devenit la doar 9 ani vicecampion european la karting, cea mai buna performanta din motorsportul romanesc din ultimii ani. Mihai Muncean a terminat pe locul 8. Ambii sunt antrenati de pilotul Catalin Tutuian, fost la randul lui vicecampion european de karting si primul roman ajuns in Formula Renault. Despre cum ajungi la karting, ce bugete presupune performanta in acest sport, care sunt copiii marilor piloti de F1 care concureaza cu baietii nostri, care sunt etapele pe care le parcurge un pilot spre varful automobilismului si de ce e mult prea devreme ca sa speram a avea un pilot in Formula 1, in interviul pe care vi-l prezentam azi.

Cea mai mare schioare din istorie se retrage

Cea mai galonata schioare din istorie, americanca Lindsey Vonn si-a anuntat in mod oficial retragerea la finalul sezonului 2018/19, scrie Eurosport. ro. Vonn are nu mai putin de 82 de victorii in Cupa Mondiala.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei.

Bomba anului la Exatlon Romania: Cea mai frumoasa concurenta a ramas insarcinata in concurs! Anuntul soc facut de Cosmin Cernat...

Poveste incalcita la Exatlon. O concurenta este suspectata ca ar fi insarcinata, cu un alt dintre concurenti. Este vorba de Ana Georgescu, care nu a participat la ultimele jocuri. Prezentatorul Cosmin Cernat a .

Bucurestii, viata mea! Istoria primului zgarie-nori din Romania, Palatul Telefoanelor

In zilele noastre, cea mai inalta cladire din lume se afla in Dubai, undeva in Emiratele Arabe Unite. Ea are o inaltime impresionanta de 830 de metri. Mai aproape de noi in Romania, cea mai inalta.

Salariul mediu net din luna august a fost de 2.669 lei, mai mare cu circa 13% fata de august 2017. Puterea de cumparare a scazut n august fata de iulie

Salariul mediu net din luna august a fost de 2. 669 lei, mai mare cu circa 13% fata de august 2017, dar in scadere fata de luna iulie 2018 cu 39 lei, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica. in august, puterea de cumparare a populatiei a scazut, indicele castigului salarial real fiind de 98,3% pentru luna august 2018 fata de luna precedenta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )