Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trucuri prin care producatorii de masini manipuleaza deja noile teste de emisii WLTP

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trucuri prin care producatorii de masini manipuleaza deja noile teste de emisii WLTP

Comisia Europeana spune ca producatorii auto cresc emisiile in mod artificial, astfel incat limitele viitoare sa fie mai usor de indeplinit. Producatorii de masini ar putea deja sa manipuleze noile teste privind emisiile WLTP, a avertizat Comisia. continuă pe Wall-Street Ro

Tranzactia prin care Dedeman preia Cemacon, autorizata

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care PIF Industrial, impreuna cu Dedeman, parte din acelasi grup, preiau producatorul de caramizi Cemacon si compania Cemacon Real Estate.

Autorizare prin care Dedeman preia Cemacon

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care PIF Industrial S. , impreuna cu Dedeman S. , preiau companiile Cemacon S. si Cemacon Real Estate S. PIF Industrial S. si Dedeman S. fac parte din acelasi grup de companii, conform comunicatului remis redactiei.

Tranzactia prin care statul roman devine actionar majoritar la Santierul naval Mangalia a fost finalizata! Managementul companiei, asigurat de olandezi

Ministerul economiei anunta finalizarea tranzactiei prin care statul redevine actionar majoritar la Santierul DMHI Mangalia, dupa ce olandezii de la Damen Shypyards Group a cedat 2% din actiuni. Masura a fost.

Ministerul Economiei: Tranzactia prin care statul romn devine actionar majoritar la Santierul DMHI Mangalia a fost finalizata/ Managementul companiei a fost preluat de olandezi

Tranzactia prin care statul redevine actionar majoritar la Santierul DMHI Mangalia, dupa ce olandezii de la Damen Shypyards Group le-a cedat 2% din actiuni, a fost finalizata, anunta Ministerul economiei. in urma acestei proceduri, Ministerul Economiei, prin Santierul Naval 2 Mai Mangalia SA, devine actionar majoritar cu 51% din actiuni, in timp ce partenerul olandez, Damen Shipyards Group, va detine 49% din actiuni. in acelasi timp, olandezii vor prelua managementul companiei.

Ministerul Economiei: Tranzactia prin care statul romn devine actionar majoritar la Santierul DMHI Mangalia a fost finalizata / Managementul companiei a fost preluat de olandezi

Tranzactia prin care statul redevine actionar majoritar la Santierul DMHI Mangalia, dupa ce olandezii de la Damen Shypyards Group a cedat 2% din actiuni, a fost finalizata, anunta Ministerul economiei. in urma acestei proceduri, Ministerul Economiei, prin Santierul Naval 2 Mai Mangalia SA, devine actionar majoritar cu 51% din actiuni, in timp ce partenerul olandez, Damen Shipyards Group, va detine 49% din actiuni. in acelasi timp, olandezii vor prelua managementul companiei.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Care sunt orasele unde deja nu mai poti circula! Cum se prezinta situatia in Bucuresti

Polemicile din jurul motoarele diesel au creat un cutremur pe piata auto din Europa, in contextul in care noua state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana.

Aplicatia romaneasca prin care poti vorbi cu orice sofer, daca-i stii numarul de inmatriculare

Dear Car Chat este o aplicatie romaneasca pe care toti soferii ar trebui sa o aiba instalata pe telefon. Cu ajutorul acesteia poti contacta orice sofer, daca ii cunosti numarul de inmatriculare al masin.

DRAMA prin care trece una dintre CELE MAI FRUMOASE tenismene: Are aceste probleme de care nu poate sa scape (FOTO)

Monica Niculescu, jucatoare de top din Romania, dezvaluie adevaratul motiv pentru care Eugenie Bouchard, una din primele cinci jucatoare de tenis ale lumii, s-a retras din prim-planul sportiv. Fosta finalista.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )