Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTOGALERIE Cel mai performant MINI Countryman, editia John Cooper Works, vine in Romania la sfarsit de septembrie, de la 37.572 euro cu TVA

Hotnews Hotnews,
FOTOGALERIE Cel mai performant MINI Countryman, editia John Cooper Works, vine in Romania la sfarsit de septembrie, de la 37.572 euro cu TVA

MINI aduce la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie) modelul MINI John Cooper Works Countryman versiune de top in gama SUV-ului de oras Countryman. Acest model dispune de un motor de 1,6 litri turbo pe benzina ce dezvolta 160 kW/218 Cai Putere CP) si un cuplu maxim de 280 Newton-metru 300 Nm cu overboost). Lansarea in Romania va avea loc la sfarsitul lunii septembrie, iar preturile cu TVA pornesc de la 37. 572 euro, a anuntat importatorul, BMW Group Romania. continuă pe Hotnews

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai .

Asculta cel mai nou single P!nk Try + sampler album The Truth About Love |AUDIO

Dupa ce a revenit in forta cucerind publicul datorita hit-ului Blow Me One Last Kiss), P!nk a lansat cel de-al doilea single, intitulat Try, extras de pe cel mai nou material al artistei. Try are un aer nostalgic, vorbind despre dezamagirea in dragoste, insa promoveaza motivarea de a te ridica si de a incerca din [.

Mai vizionat decat Amelie: Invincibilii a preluat titlul de cel mai urmarit film francez pe plan mondial

Productia Invicibilii/ Intouchables a adunat peste 23,1 milioane de spectatori in cinematografele din lumea intreaga, devenind astfel filmul francez cel mai vizionat in strainatate. Comedia in regia lui.

Cel mai bogat om din Franta cere cetatenie belgiana, inainte de introducerea taxei pe lux

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta si directorul executiv al Moet Hennessy Louis Vuitton LVMH), a cerut cetatenie belgiana, o miscare care soseste pe fondul presiunilor presedintelui Francois.

PSA Peugeot Citroen, in cadere libera pe bursa din Franta. Actiunile companiei ating cel mai scazut nivel din ultimii 26 de ani

PSA Peugeot Citroen, al doilea cel mai mare producator de automobile din Europa, va fi scos de pe lista indicelui bursier CAC 40 al marilor companii listate in Franta, dupa ce actiunile sale au scazut cu peste 60%.

Mitt Romney, atac la adresa lui Barack Obama: Gestionarea dosarului iranian, cel mai mare esec al sau

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Mitt Romney, este de parere ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost cel mai mare esec al acestuia. Republicanul a promis o aborare.

Declaratia facuta despre presedintele Americii care poate schimba viitorul unei tari. E cel mai mare esec

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales,.

Mitt Romney sustine ca Iranul este cel mai mare esec al presedintelui Barack Obama.

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si SUA sunt gata sa faca fata provocarii iraniene la toate nivelurile - ministru israelianBarack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor Intr-un interviu acordat duminica postului de televiziune NBC, Romney .

Cel mai mare rulaj din ultimele sase saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis sesiunea de vineri cu un avans de 1,65%, in linie cu bursele vest-europene, pe cel mai mare rulaj din ultimele sase saptamani, de 74,38 milioane lei 16,6 milioane euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )