Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTOGALERIE Cel mai scump MINI vine in Romania in martie 2013, Paceman John Cooper Works

Hotnews Hotnews,
FOTOGALERIE Cel mai scump MINI vine in Romania in martie 2013, Paceman John Cooper Works

Versiunea cu trei usi si mai sportiva a SUV-ului MINI Countryman, denumita MINI Paceman John Cooper Works JCW), debuteaza fizic in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2013 si va fi lansata si in Romania trei luni mai tarziu, in martie, avand un pret de pornire de 31. 300 euro fara TVA 38. 812 euro cu TVA). Astfel, MINI Paceman JCW devine cel mai scump model al marcii britanice disponibil in Romania. continuă pe Hotnews

Politicianul care a obtinut cel mai bun scor la alegerile parlamentare

Liberalul Marin Almajanu este cel care a obtinut cel mai bun scor la alegerile din 9 decembrie. El a fost votat de 86% dintre cetatenii din colegiul 6,Teleorman, scrie Gandul. Explicatia data pentru reusita sa.

Andronescu: Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei.

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, ca se va bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei, precizand ca in 2012 invatamantul a primit 2,38% adica cea mai mica suma alocata vreodata, potrivit Mediafax. Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget pentru Educatie. Ordonanta de astazi regleaza finantarea invatamantului pana la aprobarea legii bugetului de stat. Deocamdata nu stim care va fi bugetul pe care-l va avea Educatia in 2013. Pana la aprobarea legii .

Crysis 3 va fi cel mai avansat joc de pe console

Intr-un interviu pentru VideoGamer. com, Cevat Yerli, CEO-ul Crytek, a facut niste declaratii foarte interesante despre Crysis 3. Acesta a spus ca acesta este cel mai avansat joc din punct de vedere tehnologic pe care il vom vedea lansat pe Xbox 360 si PlayStation 3. Chiar daca probabil din alte puncte de vedere titluri precum Halo 4 sau Gears of War 3 il pot depasi din punct de vedere artistic, tehnologia folosita este clar superioara. Yerli sustine ca foarte putine jocuri .

Un Cocktail de energie in cel mai nou videoclip DJ Sava |VIDEO

Si-a cucerit fanii cu toate piesele lansate, iar Cocktail, cel mai recent single al cunoscutului DJ Sava, nu face exceptie si este prezent in playlisturile radiourilor, dar si in ale celor mai tari cluburi. Astazi, DJ Sava face o surpriza tuturor celor care sunt adevarati party-people, iubesc noptile petrecute in cluburi sau distractia la maxim [.

Malacopol, Digital Cable Systems: Cel mai mare avans este pe internet, crestem cu 20-25% anual

Grupul Digital Cable Systems DCS), unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata autohtona de telecomunicatii, evolueaza cel mai bine pe segmentul de internet, grupul majorandu-si cu circa 20-25% numarul de utilizatori anual, a declarat pentru.

Lada va lansa in cateva tari din Europa de Vest si din Balcani berlina Granta, cel mai bine vandut model al sau

Constructorul auto rus Lada a anuntat ca va lansa in Germania, Franta si cateva tari din Europa nordica si de sud-est berlina Granta, cel mai bine vandut model al sau pe piata rusa. Masina costa de la 9. 400 euro in Rusia si si-a gasit peste 12. 000 de clienti acolo luna trecuta, devansand modele de traditie precum Kalina si Priora. AvtoVAZ si Renault-Nissan trebuie sa semneze luna aceasta intelegerea prin care alianta va detine peste 50% din compania rusa.

Este cel mai mare rezultat din istoria PNL. Crin Antonescu, despre rezultatele alegerilor parlamentare

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat ca partidul pe care il conduce a obtinut 150 de mandate de parlamentar - 101 pentru Camera Deputatilor si 49 pentru Senat. Este cel mai mare.

Victor Ponta: PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ

Victor Ponta a delarat, astazi, ca PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ.

Victor Ponta: PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ. / Evident ca nu avem nevoie de UDMR pentru investirea Guvernului. / Noul Executiv, constituit pe principiul paritatii

PSD va avea 62 de senatori fata de 48 in urma cu 4 ani) si 158 de deputati fata de 110 in 2008) in noul Legislativ, a anuntat marti liderul social-democrat Victor Ponta. Practic grupurile reunite reprezinta 220 de parlamentari - in mod clar si evident cel mai mare grup de parlamentari, a precizat Victor Ponta. El a adaugat ca PSD va avea conducerea Camerei Deputatilor si reprezentanti in BP al Senatului.

VIDEO Victor Ponta: PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ. / Evident ca nu avem nevoie de UDMR pentru investirea Guvernului. / Noul Executiv, constituit pe principiul paritatii

PSD va avea 62 de senatori fata de 48 in urma cu 4 ani) si 158 de deputati fata de 110 in 2008) in noul Legislativ, a anuntat marti liderul social-democrat Victor Ponta. Practic grupurile reunite reprezinta 220 de parlamentari - in mod clar si evident cel mai mare grup de parlamentari, a precizat Victor Ponta. El a adaugat ca PSD va avea conducerea Camerei Deputatilor si reprezentanti in BP al Senatului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )