Libnet.ro
UNICEF

11:45

MINI John Cooper Works GP Concept va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt IAA 2017

Auto Ro Auto Ro,
MINI John Cooper Works GP Concept va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt IAA 2017

BMW Group va prezenta, la IAA 2017 de la Frankfurt/Main, esenta moderna a unui model dedicat curselor pe circuit: MINI John Cooper Works GP Concept. Inspirat de triumful legendar al constructorului auto in Raliul Monte Carlo cu exact 50 de ani in urma, acest studiu de design vorbeste despre sportivitate maxima. Conceptul preia stafeta de la MINI John Cooper Works GP 2012) si MINI Cooper S cu kit John Cooper Works GP 2006). Produse in serii foarte restranse cate 2. 000 exemple fiecare), aceste doua modele au reprezentat varful de performanta MINI. continuă pe Auto Ro

Honda va lansa prototipul hibrid CR-V la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Honda va lansa prototipul hibrid CR-V la Salonul Auto de la Frankfurt de la 2017, prefigurand primul SUV cu motor electric din istoria brandului, disponibil in Europa. Prototipul hibrid include, de asemenea, un stil nou care se va regasi pe viitoarea gama de modele CR-V europene.

Citroen la Salonul Auto de la Frankfurt IAA 2017

Citroen vine la Salonul Auto de la Frankfurt 2017, prezentand, in premiera mondiala, noul SUV COMPACT C3 AIRCROSS: un nou model, cu personalitate, care pune in valoare spatiul si modularitatea unui vehicul, dar si confortul si tehnologiile conectate.

SEAT isi prezinta principalele atractii de la Salonul Auto de la Frankfurt, cu o saptamana inaintea deschiderii salonului

Compania SEAT se bucura in prezent de una dintre cele mai bune perioade din istoria sa. In ultimii patru ani, SEAT a obtinut o crestere de 30%. Anul trecut, compania a vandut aproape 410. 000 de unitati si a realizat un profit operational in valoare de 143 de milioane de euro: cele mai bune rezultate pe care compania le-a obtinut vreodata. In primele 8 luni ale anului 2017, SEAT a vandut peste 310. 000 automobile, ceea ce reprezinta o crestere de peste 13% in comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent. Este cel mai bun rezultat din 2001 si pana acum.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )