Libnet.ro
UNICEF

20:30

Au fost anuntate finalistele pentru Masina Anului 2020 in Europa - in lista scurta este si Ford Puma produs la Craiova

Hotnews Hotnews,
 Au fost anuntate finalistele pentru Masina Anului 2020 in Europa - in lista scurta este si Ford Puma produs la Craiova

Cele sapte finaliste ale competitiei European Car of The Year 2020 au fost anuntate, iar in lista se gasesc modele diverse, de la Ford Puma produs la Craiova, pana la primul model electric al Porsche, Taycan, masina de peste 100. 000 de euro. Lista nu duce lipsa nici de modele de volum - Peugeot 2018 si Renault Clio - dar cuprinde si Tesla Model 3. continuă pe Hotnews

Cum au reactionat fanii, cand au vazut noul look al Andreei Mantea. Vedeta Kanal D a fost aspru criticata pentru interventia estetica pe care si-a facut-o

Andreea Mantea a decis sa isi faca o noua schimbare de look. Vedeta postului de televiziune Kanal D si-a tatuat sprancenele si este foarte mandra de felul in care arata acum, insa fanii nu au fost de aceeasi parere si au criticat-o pe retelele de socializare. Andreea Mantea si-a tatuat sprancenele. Vedeta Kanal D a .

O delegatie a FMI va veni in Moldova la inceputul anului 2020

O delegatie a Fondului Monetar International va avea o vizita in Republica Moldova in perioada ianuarie-februarie 2020. Premierul Ion Chicu si seful misiunii FMI pentru Republica Moldova, Ruben Atoyan, au convenit luni, 25 noiembrie, in cadrul unei intalniri, pasii necesari pentru extinderea programului cu FMI, care expira in luna martie 2020, transmite IPN.

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. Castiguri financiare uriase si iubire din plin!

Anul 2020 se anunta a fi unul senzational, cel putin pentru unele zodii, intrucat pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra in Capricorn, unde va ramane pentru doi ani si jumatate. Langa .

Zodiile care vor fi vedetele anului 2020. Ele vor avea noroc chior in dragoste, dar si castiguri financiare uluitoare

N-a mai ramas mult timp pana cand vom pasi in anul 2020, iar acesta se anunta a fi plin de realizari si bucurii pentru anumite zodii din horoscop.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )