Libnet.ro
UNICEF

22:15

Geneva 2016: Masina Anului este Opel Astra K

Adevărul Adevărul,
Geneva 2016: Masina Anului este Opel Astra K

Pentru al cincilea an consecutiv, deschiderea Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment de profil de pe batranul continent, este prefatata de anuntarea castigatorului prestigiosului concurs Car of the Year. Juriul specializat, format din 58 de jurnalisti din 22 de tari europene, a desemnat, cu un total de 309 puncte, Opel Astra K drept Masina Anului 2016, in cadrul unui eveniment organizat la Palexpo, pe 29 februarie. continuă pe Adevărul

Opel Astra a castigat titlul Masina Anului 2016 in Europa

Opel Astra a castigat titlul European car of the Year, acordat cu o zi inainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva. Pe locul secund s-a situat Volvo XC90, iar pe trei, Mazda MX-5. Opel a castigat ultima oara in 2012, prin Ampera. Astra a castigat cu o diferenta mica fata de locul secund, numai 15 puncte, anii trecuti diferentele fiind si de peste 100 de puncte. Marca germana obtine pentru a cincea oara premiul.

Care este Masina anului 2016 in Europa

Noul Opel Astra a fost declarat Masina anului 2016 Car of the Year - COTY) in Europa.

A fost aleasa Masina Anului 2016 in Europa

Noul Opel Astra a fost declarat Masina anului 2016 Car of the Year - COTY) in Europa.

FGA nu mai deschide dosare de dauna clientilor Astra pentru evenimentele produse dupa data de 4 martie

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) nu mai poate sa deschida dosare de dauna clientilor companiei Astra Asigurari pentru evenimentele produse dupa data de 4 martie 2016, avand in vedere ca au trecut cele 90 de zile prevazute de lege de la data pronuntarii hotararii instantei de judecata privind deschiderea procedurii falimentului asiguratorului, informeaza, lui, FGA.

Ce asteptam de la Salonul Auto de la Geneva in 2016. Accentul cade pe SUV-uri si pe ruperea de traditie a unor marci

A 86-a editie a Salonului Auto de la Geneva 3-13 martie) are ca noutati in principal SUV-uri. Multe SUV-uri. Indiferent ca sunt masini de serie sau concepte, un numar impresionant de astfel de masini urmeaza sa fie dezvaluite in fata publicului. De asemenea, avem multe ruperi de traditie si suntem obligati sa folosim intensiv expresia primul astfel de model din istoria marcii. Audi Q2, noul Mercedes-Benz Clasa E, noul Opel Ampera, SEAT Ateca si Volvo V90 sunt doar cateva dintre noutati. Lista completa se gaseste in articol.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )