Libnet.ro
UNICEF

09:30

Opel Astra a castigat titlul Masina Anului 2016 in Europa

Hotnews Hotnews,
 Opel Astra a castigat titlul Masina Anului 2016 in Europa

Opel Astra a castigat titlul European car of the Year, acordat cu o zi inainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva. Pe locul secund s-a situat Volvo XC90, iar pe trei, Mazda MX-5. Opel a castigat ultima oara in 2012, prin Ampera. Astra a castigat cu o diferenta mica fata de locul secund, numai 15 puncte, anii trecuti diferentele fiind si de peste 100 de puncte. Marca germana obtine pentru a cincea oara premiul. continuă pe Hotnews

Care este Masina anului 2016 in Europa

Noul Opel Astra a fost declarat Masina anului 2016 Car of the Year - COTY) in Europa.

A fost aleasa Masina Anului 2016 in Europa

Noul Opel Astra a fost declarat Masina anului 2016 Car of the Year - COTY) in Europa.

Geneva 2016: Masina Anului este Opel Astra K

Pentru al cincilea an consecutiv, deschiderea Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment de profil de pe batranul continent, este prefatata de anuntarea castigatorului prestigiosului concurs Car of the Year. Juriul specializat, format din 58 de jurnalisti din 22 de tari europene, a desemnat, cu un total de 309 puncte, Opel Astra K drept Masina Anului 2016, in cadrul unui eveniment organizat la Palexpo, pe 29 februarie.

Petreceri la cort si cununii religioase in aer liber, tendintele anului 2016 in materie de nunti la Targul Ghidul Miresei

Targul de nunti Ghidul Miresei se desfasoara, pana duminica, in cupola Romexpo, unde mai bine de 300 de expozanti isi pun la bataie serviciile, propunand, totodata, tendintele anului 2016 in vestimentatia de nunti, dar si in ceea ce priveste serviciile de organizare.

Readers Digest: Sefa DNA, Laura Kovesi, a fost desemnata Europeanul Anului 2016

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a fost desemnata castigatoarea premiului Europeanul Anului 2016.

Cinci tendinte ale anului 2016 in amenajarea dormitorului

Dormitorul - camera in care ne retragem pentru reincarcarea bateriilor si in care ne trezim in fiecare dimineata - trebuie sa fie amenajata astfel incat sa ne relaxeze si sa ne binedispuna. Deloc intamplator, tendintele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )