Libnet.ro
UNICEF

10:15

Peugeot 208 a fost desemnata Masina Anului in Europa. Pe ce loc a terminat Ford Puma de Craiova

Hotnews Hotnews,
 Peugeot 208 a fost desemnata Masina Anului in Europa. Pe ce loc a terminat Ford Puma de Craiova

La Geneva juriul European Car of the Year a votat Peugeot 208 ca fiind masina anului in Europa, iar locurile doi si trei au fost ocupate de doua electrice: Tesla Model 3 si Porsche Taycan. Reamintim ca, din cauza crizei coronavirusului, salonul Auto de la Geneva, care trebuia sa inceapa marti, a fost anulat, iar unii constructori auto vor transmite live pe internet lansarile din alte locuri, in timp ce restul vor trimite comunicate de presa. continuă pe Hotnews

A fost desemnata MASINA ANULUI in Europa

Peugeot 208 a fost desemnata masina anului in Europa, luni, la Geneva, de catrejuriul European Car of the Year. Locurile doi si trei au fost ocupate de doua electrice: Tesla Model 3 si Porsche.

A fost desemnata masina anului in Europa: cum arata clasamentul

Specialistii care fac parte din juriul European Car of The Year au desemnat masina anului in Europa. Industria auto trece printr-o perioada de totala transformare. Sunt la mare cautare,.

Noul Peugeot 208 este Masina Anului 2020 in Europa

Noul Peugeot 208 a fost desemnant Masina Anului 2020 in Europa de juriul COTY, format din 60 de jurnalisti auto. Din octombrie si pana in prezent, aproximativ 110. 000 de clienti au comandat modelul francez.

Peugeot 208 este Car of the Year 2020

Desi si-a inchis portile, GIMS 2020 Salonul Auto de la Geneva mai are ceva activitate reziduala pe EKG. Printre acestea si anuntarea masinii care obtine titlul Car of the Year 2020. Iar aceasta este Peugeot 208.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2959 seconds )