Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima MASINA ZBURATOARE din lume, la vanzare din octombrie! Ce OFERTE ai pentru uluitoarea Terrafugia (FOTO)

B1 B1,
Prima MASINA ZBURATOARE din lume, la vanzare din octombrie! Ce OFERTE ai pentru uluitoarea Terrafugia (FOTO)

Viitorul ne ajunge din urma: pre-vanzarile pentru prima masina zburatoare din lume incep din luna octombrie, a anuntat marti producatorul Terrafugia, potrivit Agerpres. Masina va putea transporta doua. continuă pe B1

Gabriela Firea: Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat pe Facebook ca va merge la referendumul din 6-7 octombrie si va vota DA. Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor. Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA laReferendumul din 6-7 octombrie!, a postat aceasta pe Facebook.

A avut loc prima nunta gay din familia regala britanica!

Varul reginei Elisabeta a II-a, Lordul Ivar Mountbatten a scris istorie. El este primul membru al familiei regale care s-a casatorit cu o persoana de acelasi sex.

FOTO. in niciun alt loc din lume nu mai exista asa ceva. Ce se afla in aceasta localitate din Romania

Localitatea Pericei Szilagyperecsen in limba maghiara) este atestata documentar sub numele de Pereznek inca din anul 1205. in ultimii ani, Periceiul este recunoscut in lume mai ales prin faptul ca in.

SOC TOTAL! Prima NUNTA GAY din istoria CASEI REGALE: Toti au ramas INTERZISI cand au vazut... (FOTO)

A fost nevoie de doi pentru ca din momentul in care si-au dezvaluit identitatea sexuala sa faca si nunta! Duminica, varul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Lordul Ivar Mountbatten, s-a casatorit cu.

ştiri din Auto

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )