Libnet.ro
UNICEF

09:30

SENZATIONAL! Prima MASINA ZBURATOARE va fi lansata in martie. Cat COSTA masina viitorului (VIDEO)

B1 B1,
SENZATIONAL! Prima MASINA ZBURATOARE va fi lansata in martie. Cat COSTA masina viitorului (VIDEO)

Un vis devenit realitate se apropie cu pasi repezi de lansarea, in serie, pe piata. Botezata PAL-V Liberty, masina este primul vehicul comercial care poate circula legal si pe sosea si in aer, informeaya. continuă pe B1

SENZATIONAL! Prima MASINA ZBURATOARE va fi lansata in martie. Cat COSTA automobilul viitorului (VIDEO)

Un vis devenit realitate se apropie cu pasi repezi de lansarea, in serie, pe piata. Botezata PAL-V Liberty, masina este primul vehicul comercial care poate circula legal si pe sosea si in aer, informeaya.

Playtech: Prima masina zburatoare fabricata in serie va fi lansata in martie

Intr-o luna va fi lansata prima masina zburatoare de serie. Botezata PAL-V Liberty, masina este primul vehicul comercial care poate circula legal si pe sosea si in aer. Din luna martie a acestui an, cei cu dare de mana care vor scoate din buzunar fabuloasa suma de 400. 000 de dolari vor putea avea o masina-avion in propriul garaj, scrie Playtech. ro.

Prima masina zburatoare fabricata in serie va fi lansata in martie

Intr-o luna va fi lansata prima masina zburatoare de serie. Botezata PAL-V Liberty, masina este primul vehicul comercial care poate circula legal si pe sosea si in aer. Din luna martie a acestui an, cei cu dare de mana care vor scoate din buzunar fabuloasa suma de 400. 000 de dolari vor putea avea o masina-avion [].

Cat costa Bitcoin si cat ar trebui sa coste cu adevarat

Bitcoin a avut un inceput de februarie si un sfarsit de saptamana dezastruos. A pierdut valoare si e criticat ca e cea mai mare bula din toate timpurile. intrebarea cat costa Bitcoin? e pusa inca de cand s-a apropiat de valoarea aurului. Mai exact, intrebarea e: cat ar trebui sa coste. Primele zile din februarie [].

Noua masina construita la Craiova se vinde acum si in Romania. Cat costa cea mai ieftina versiune

Lansata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt din toamna anului trecut, varianta imbunatatita a modelului Ford Ecosport ajunge in Romania la un pret de pornire de 15. 400 de euro,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )