Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO/FOTOGALERIE Ideea masinii zburatoare loveste din nou AeroMobil 3.0

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Ideea masinii zburatoare loveste din nou AeroMobil 3.0

Compania slovaca AeroMobil, care lucreaza la un automobil zburator de peste 20 de ani, a prezentat recent AeroMobil 3. 0 cea mai recenta interpretare a ideii de masina care poate zbura, sau de avion care poate fi condus ca o masina, pe drumuri publice. continuă pe Hotnews

VIDEO. Cantaretul Robbie Williams a devenit din nou tata

Cantaretul Robbie Williams a devenit tatal unui baietel, dupa ce sotia sa, actrita Ayda Field, a nascut luni al doilea copil al cuplului, informeaza Mediafax.

Bogdan Belciu, PwC: Dupa cativa ani de stagnare, romanii par sa fie din nou atrasi de un televizor nou si mai modern

Chiar daca piata de retail in ansamblul ei are anul acesta o tendinta de stagnare, situatia sta cu totul diferit la nivel de subsegmente. Astfel, romanii par ca au inceput sa fie din nou atrasi de un televizor nou si mai modern sau de niste.

Termenul in care angajatii Electrica pot cumpara actiuni la filialele privatizate, prelungit din nou

Termenul in care salariatii Electrica EL) vor putea cumpara actiuni la filialele privatizate de Enel si E. ON va fi amanat din nou, cu un an, pana la 31 decembrie 2015, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta initiat de Departamentul pentru.

Autoportretul lui Leonarda da Vinci va fi expus din nou in public

Celebrul autoportret al lui Leonardo da Vinci va fi din nou expus in public, incepand din 30 octombrie, timp de doua luni si jumatate, au anuntat marti, la Torino, organizatorii expozitiei Leonardo si.

Dorel loveste din nou: pasajul inaugurat ieri in gara din Cluj face legatura cu un sat aflat la cativa kilometri

Pe un panou montat la intrarea in pasajul garii din Cluj, inaugurat ieri, apare informatia ca de aici se face legatura cu statia de autobuz care duce spre Gheorghieni. Firma care a realizat panoul a confundat cartierul clujean Gheorgheni cu satul Gheorghieni aflat la circa 5 kilometri de gara. Greselile nu se opresc aici.

Iohannis gafeaza din nou: Vezi ce s-a intamplat la mitingul de incheiere a campaniei, la Sibiu (FOTO)

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura cu o gafa si incheie campania electorala in acelasi stil. Liderul PNL a organizat vineri un miting in Piata Mare din Sibiu, oras pe care il conduce ca primar, la care au.

Antena 3 a difuzat scena cu Nicolae Ceausescu acuzand implicarea agenturilor straine in evenimentele din 89. Cum au ajuns din nou la Traian Basescu

In emisiunea 100 de minute moderata de Alexandra Stoicescu, Antena 3 face o paralela intre discursul lui Nicolae Ceausescu din decembrie 1989 cand a acuzat implicarea agenturilor straine in evenimentele de la Timisoara si acuzatiile aduse de catre Traian Basescu serviciilor secrete pe motiv ca se implica in campania electorala. Intentia Antenei 3 a fost aceea de forta din nou in mod evident o comparatie intre sfarsitul epocii Basescu si sfarsitul dictaturii comuniste. Basescu risca un scandal international ca s-o apere pe Udrea, titreaza pe burtiera Antena 3.

Sarah Hyland, vedeta din Modern Family, pregatita sa iubeasca din nou

A trecut peste o despartire nu tocmai usoara de iubitul ei, Matt Prokop, dar Sarah Hyland este pregatita sa intre din nou pe scena intalnirilor.

Petrolul, din nou amendat de Comisia de Disciplina

Clubul Petrolul pare abonat la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Petrolistii au fost sanctionati cu 8. 000 de lei din cauza comportamentului suporterilor la meciul de luni, cu Astra Giurgiu, din etapa a 13-a a Ligii intai.

Reunire! Dana Rogoz, din nou alaturi de Magicianul Marian Ralea!

Dana Rogoz se intoarce la prima dragoste, teatrul, si pregateste un proiect alaturi de Marian Ralea, cel cunoscut drept Magicianul, din seria de emisiuni pentru copii Abracadabra.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )