Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dacia ar putea avea vehicule electrice si tehnologie pentru condus autonom la nivel basic

Auto Ro Auto Ro,
Dacia ar putea avea vehicule electrice si tehnologie pentru condus autonom la nivel basic

Alianta Renault Nissan s-ar putea folosi de filozofia masinilor ieftine, utilizata in cazul lui Dacia si in ceea ce priveste realizarea unor vehicule electrice low cost. Dacia se va folosi de pozitia sa in cadrul aliantei pentru a dezvolta vehicule electrice accesibile imprumutand tehnologia folosita pe Zoe, a declarat la Salonul Auto de la Franfurt, presedintele Dacia, Jean Christophe Kugler, pentru Autoexpress. continuă pe Auto Ro

Toyota, Mazda si Denso au format o companie, care va dezvolta vehicule electrice

Compania numita EV CA Spirit Co, va produce o tehnologie pentru vehiculele electrice EV) pentru cele doua branduri cu majoritatea investitiilor provenind de la Toyota si cate 5% pentru Denso si respectiv Mazda.

Vesti bune pentru elevi! Ar putea avea reduceri mai mari la transportul public

Elevii din invatamantul obligatoriu, profesional si liceal vor beneficia de un tarif redus cu minimum 50% pentru transportul local in comun, de suprafata si subteran, transportul intern auto,.

A folosit din greseala pietre semipretioase pentru gardul casei. Constructia ar putea avea o valoare uriasa

Gardul unei gospodarii din localitatea maramureseana Firiza ar putea ajunge sa valoreze mai mult decat gospodaria intreaga. Acesta a fost construit din piatra semipretioasa. Potrivit Adevarul. ro,.

ştiri din Auto

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )