Libnet.ro
UNICEF

19:30

Taxiurile fara sofer pot fi vazute pe strazile din America

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Taxiurile fara sofer pot fi vazute pe strazile din America

Dupa ce in urma cu un an, o firma din Singapore NuTonomy) testa taxiurile fara sofer, cu modele Mitsubishi i-Miev si Renault Zoe, acum americanii fac teste cu taxiuri care se conduc singure. continuă pe Wall-Street Ro

Primele masini autonome fara sofer de rezerva au ajuns pe sosele

Waymo se pare ca va fi prima companie din lume ce se va putea mandri cu introducerea in trafic de masini autonome fara sofer de rezerva la volan. Se lucreaza de mult timp la ideea de masini autonome si foarte multe companii au facut investitii importante in acest domeniu. Pana la aceasta ora insa, toate [].

Pericol public: Un urs alerga pe strazile din Dambovita in timp ce copiii merg la scoala (VIDEO)

Un urs alerga, marti dimineata, pe strazile comunei Corbii Mari din judetul Dambovita, in timp ce copiii mergeau la scoala, potrivit unei postari de pe Facebook. in ultimile zile au aparut.

Doua ursoaice cu pui, gonite de jandarmi de pe strazile din Prahova

Doua ursoaice cu pui au fost gonite luni seara de catre jandarmii montani. Acestea au aparut intr-un cartier din Busteni, iar cetatenii au sunat imediat la 112 pentru ajutor. Jandarmii au intervenit pe.

Criza in stomatologie! Anestezicele se mai pot achizitiona doar din strainatate, la pret TRIPLU

Criza pe piata anestezicelor folosite in stomatologie. De cateva saptamani, acestea au disparut de pe piata, iar medicii dentisti isi desfasoara activitatea din ce in ce mai.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2374 seconds )