Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autocar plin cu sportivi, implicat intr-un accident rutier in Muntenegru. Antrenorul echipei a fost ranit

Antena3 Antena3,
Autocar plin cu sportivi, implicat intr-un accident rutier in Muntenegru. Antrenorul echipei a fost ranit

Mai multi sportivi care fac parte din echipele de handbal feminin si masculin pe plaja au fost implicati intr-un accident rutier in Muntenegru. Aflati intr-un autocar, un TIR a intrat fix in. continuă pe Antena3

Autocarul nationalei Romaniei de handbal pe plaja, avariat grav dupa un accident rutier in Muntenegru

Un autocar care transporta loturile de juniori ale Romaniei la disciplina sportiva handbal pe plaji a fost implicat intr-un accident rutier in Muntenegru.

MAE, reactie dupa ce un autocar plin cu sportivi romani a fost implicat intr-un accident in Muntenegru

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca nu au existat solicitari de asistenta consulara in urma accidentului produs in Muntenegru, in care a fost implicat autocarul care transporta loturile de juniori.

Accident rutier pe centura municipiului Ramnicu Valcea, intre un microbuz plin si un autoturism

Un accident rutier s-a produs duminica, 1 iulie, pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea. Implicate in eveniment au fost un microbuz plin cu pasageri si un autoturism.

UPDATE Accident rutier pe centura municipiului Ramnicu Valcea, intre un microbuz plin cu pasageri si un autoturism

Un accident rutier s-a produs duminica, 1 iulie, pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea. Implicate in eveniment au fost un microbuz plin cu pasageri si un autoturism.

Trafic iNGREUNAT pe Tranfagarasan, la o zi dupa redeschidere:O masina si doua motociclete implicate intr-un accident rutier. BILANTUL VICTIMELOR

Un barbat de 33 de ani a fost ranit dupa ce motocicleta pe care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. De asemenea, in accident au mai fost implicate o alta motocicleta si un autoturism,.

Un copil de trei luni a murit in urma unui accident rutier produs in Chisinau

Un copil de trei luni a decedat in urma unui accident rutier produs in Chisinau luni, 2 iulie, in jurul orei 06. 00, la intersectia bulevardului Dacia cu strada Trandafirilor. Ofiterul de presa al Directiei de Politiei a municipiului Chisinau, Natalia Stati, a declarat pentru IPN ca soferul, in varsta de 24 de ani, tatal copilului, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un pilon electric.

Constanta: Accident rutier in zona industriala. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs in zona industriala a orasului Constanta, doi adulti si trei copii fiind raniti. Trei Salvari ale Serviciului de Ambulanta Judetean, Constanta, si o ambulanta SMURD, a.

GRAV accident rutier in Valcea. Microbuz cu 16 persoane, implicat. Bilantul VICTIMELOR

Un accident a avut loc in municipiul Ramnicu Valcea, o masina intrand intr-o depasire intr-un sens giratoriu si ciocnindu-se frontal cu microbuz cu 16 persoane la bord. Accidentul rutier s-a petrecut.

44 de morti intr-un accident rutier in nordul Indiei

Cel putin 44 de persoane au murit duminica, in statul himalayan Uttarakhand, in nordul Indiei, intr-un accident de autocar, care s-a rasturnat intr-un defileu, a anuntat politia, relateaza AFP.

FOTO-VIDEO Accident rutier grav in Olt, produs de un sofer beat. Doua persoane, gasite in stop cardio-respirator, nu au raspuns manevrelor de resuscitare

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri-seara, 29 iunie 2018, de DJ 677, intr-o localitate din Olt, patru persoane fiind implicate. Doua dintre ele, in stare grava in urma impactului, au decedat intre timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )