Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO Autocarul cu elevi din Alba Iulia, venit din zona Veneto - Italia, a intrat in tara. Medic epidemiolog: Nu exista niciun simptom

Adevărul Adevărul,
FOTO Autocarul cu elevi din Alba Iulia, venit din zona Veneto - Italia, a intrat in tara. Medic epidemiolog: Nu exista niciun simptom

Autocarul cu elevii de la Alba Iulia, plecat din Italia, zona Veneto, unde au fost inregistrate cazuri de infectare cu coronavirus, a intrat duminica seara in vama Bors, pasagerii fiind consultati de medici epidemiologi. Ulterior, autocarul a plecat spre Alba Iulia. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS: Zeci de elevi din Alba s-au intors, duminica, din regiunea italiana Veneto, afectata de epidemie

UPDATE:Autocarul cu elevi din Alba Iulia a intrat duminica seara in vama Bors. La ora transmiterii acestei stiri, pasagerii sunt consultati de medicii epidemiologi, informeaza Agerpres. Totodata,.

Autocar cu elevi din Alba, asteptat la frontiera. Copiii se intorc din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Circa 50 de elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia au parasit in graba, duminica dimineata, regiunea italiana Veneto, una dintre zonele afectate de epidemia de coronavirus, relateaza publicatia Alba24. ro. Autocarul cu copiii din Alba este asteptat la frontiera la vama BorsOradea. UPDATE- Deputatul Florin Roman: Sunt 45 de elevi care au fost plecati la Carnavalul de la Venetia. S-a decis intoarcerea copiilor in Romania, de urgenta.

500 de mucuri de tigara aruncate pe jos de trecatori, stranse in doar o ora din Cetatea din Alba Iulia

Sute de mucuri de tigara aruncate pe jos de catre trecatori au fost adunate in doar o ora de pe traseul dintre Poarta I si Poarta a II-a a Cetatii din Alba Iulia.

Senatorul PSD Daniel Breaz candideaza pentru al treilea mandat de rector al Universitatii din Alba Iulia

Senatorul PSD, Daniel Breaz, este singurul candidat pentru functia de rector al Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, la alegerile universitare din acest an.

UPDATE Grup de elevi si profesori din Alba, aflat in excursie in Italia, dat in consemn la frontiera. Panicati, parintii au cerut intreruperea vacantei

Un grup de circa 50 de elevi ai unui liceu din Alba Iulia a parasit duminica, 23 februarie, zona italiana Veneto si se afla in drum spre Romania, la cererea parintilor, care au solicitat aducerea copiilor in Romania chiar daca mai trebuiau sa stea cateva zile. Parintii s-au panicat de raspandirea cazurilor de coronavirus in aceasta zona a Italiei.

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors.

Mii de pelerini, diplomati, membri ai Guvernelor roman si maghiar, asteptati la Alba Iulia la inscaunarea noului arhiepiscop romano-catolic

Mii de preoti si credinciosi din Romania si Ungaria, cardinali si episcopi, dar si diplomati si membri ai Guvernelor roman si maghiar sunt asteptati sambata, 22 februarie, la consacrarea si inscaunarea noului arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely, in Catedrala Sfantul Mihail din Alba Iulia.

VIDEO Barbat ridicat cu forta de politisti la Alba Iulia. Pete rosii, asemanatoare sangelui, observate in masina acestuia

Interventie in forta a politistilor, joi, 20 februarie 2020, intr-o locuinta din Alba Iulia. Un barbat a fost ridicat de catre oamenii legii si dus la politie pentru audieri.

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, inscaunat, sambata la Catedrala Sfantul Mihail: Imagini spectaculoase(VIDEO)

Imagini spectaculoase la Catedrala Sfantul Mihail, din Alba Iulia. Peste 6. 000 de pelerini, din tara si strainatate, au participat, sambata, la inscaunarea noului arhiepiscop romano-catolic. Kovacs.

Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia inscaunarii noului arhiepiscop de Alba Iulia: Sa ne respectam identitatile si credintele, dar sa depasim diviziunile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mseaj cu prilejul instalarii monseniorului Kovacs Gergely ca arhiepiscop al Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba-Iulia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )