Libnet.ro
UNICEF

12:30

Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

B1 B1,
Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

Cel mai mare domeniu de schi din Balcani, din Bulgaria nu se va extinde. Aceasta este decizia luata de Curtea Suprema de la Sofia, care a stabilit ca domeniul nu se poate mari, fiind intr-un sit protejat UNESCO,. continuă pe B1

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

VIDEO Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania, filmata cu o drona. Imagini spectaculoase din Muntii Apuseni

Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania a fost filmata cu o drona. Au rezultat imagini nemaivazute pana acum in Romania ce surprind cel mai important obiectiv turistic din Muntii Apuseni.

Romania are cel mai mare pret al energiei din regiune

Energia electrica pe piata spot se vindea in Romania, marti, cu livrare miercuri, la cel mai mare pret din regiune, ajungand la un maxim orar de 630 de lei pe MWh, cu numai 50 de lei sub maximul istoric, care a fost inregistrat la inceputul anului trecut. Printre cauze se regaseste si greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia.

Fuziunea care creeaza cel mai mare producator de aur din lume

Doua mari compani din domeniul mineritului aurifer, una din Statele Unite si una din Canada, vor fuziona, formand cel mai mare producator din lume, cu o productie de 6-7 milioane uncii de aur in urmatorii zece ani.

INCENDIU la cel mai mare MALL din Capitala. EVACUARE DE URGENTA (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la mall-ul Baneasa din Capitala. Firma de securitate care activeaza in centrul comercial a reusit sa evacueze cumparatorii si personalul in scurt timp. La fata locului.

R. Moldova: 70% dintre exporturi merg catre UE, cota Rusiei a scazut la 15% / Romnia, de departe cel mai mare partener comercial

Exporturile de marfuri din Republica Moldova s-au cifrat la aproape 2,5 miliarde de dolari in primele 11 luni ale anului trecut, acestea fiind in crestere cu 13,5%, potrivit datelor Biroului National de Statistica din tara vecina, citat de Radio Chisinau.

CERN vrea sa construiasca cel mai mare accelerator de particule din lume. Cat va costa si cand va fi pus in functiune

Poate cel mai important centru de teste stiintifice din lume, acceleratorul de particule Large Hadron Collider din Elvetia, este pregatit deja sa fie tras pe dreapta. Chiar daca acest lucru nu se va intampla in viitorul foarte apropiat, oamenii de stiinta de la CERN au pregatit deja schita succesorului sau.

Ion Leascenco:Pericolul cel mai mare este ca Igor Dodon ar putea lua majoritate absoluta la parlamentare

Presedintele Blocului Unitatii Nationale, candidatul Partidului Democratia Acasa in circumscriptia Calarasi, Ion Leascenco, sustine ca pericolul cel mare pentru Republica Moldova este venirea Socialistilor lui Igor Dodon la guvernare, dupa alegerile din 24 februarie.

Ministrul Culturii s-a facut de ras. Eminescu e cel mai mare poet CARE l-a dat Romania! Ce alte greseli a facut demnitarul

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit la Digi24, intr-un dialog cu Cosmin Prelipceanu, despre ce reprezinta pentru el ca roman, ca si cadru didactic poetul Mihai Eminescu. Exprimarea a lasat, insa, de dorit, ministrul facand mai multe cacofonii si greseli gramaticale.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )