Libnet.ro
UNICEF

05:15

Autostrada Lugoj - Deva: a mai ramas o zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3. Cand pot fi deschisi cei 21 de kilometri

Adevărul Adevărul,
Autostrada Lugoj - Deva: a mai ramas o zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3. Cand pot fi deschisi cei 21 de kilometri

Din 12 august, constructorii Lotului 3 al Autostrazii Lugoj Deva au avut termen 10 zile sa remedieze deficientele semnalate de CNAIR, care au refuzat receptia lucrarilor la cei 21 de kilometri de autostrada. continuă pe Adevărul

FOTO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 3: Sunt 21 de kilometri perfect circulabili, pot fi deschisi in deplina siguranta

Asociatia Pro Infrastructura a publicat imagini de pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva si sustine ca este perfect circulabila si nu mai trebuie amanata receptia celor 21 de kilometri.

Ministrul Transporturilor vrea sa dea in functiune luna aceasta autostrada Lugoj - Deva

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat marti, la Tulcea, ca doreste sa dea in functiune, chiar in aceasta luna, al treilea lot de lucrari care se executa pe tronsonul Lugoj - Deva al autostrazii.

Povestea tunelurilor pentru ursi de pe cel mai scump sector al Autostrazii Lugoj - Deva, lotul de 300 de milioane de euro

Aproape 300 de milioane de euro va costa constructia celor 9,13 kilometri ramasi din Autostrada Lugoj Deva si a celor 2,13 kilometri de ecoducte pentru trecerea carnivorelor mari. Problema tunelurilor pentru ursi a aparut de aproape un deceniu.

Constructorul Lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: CNAIR ne datoreaza 100 de milioane de lei. Ne vom adresa Comisiei Europene

Scandalul legat de inaugurarea unui singur lot, din cele doua ale autostrazii Lugoj-Deva ia amploare. Unul dintre constructorii amenintati saptamana trecuta de ministrul Razvan Cuc cu rezilierea contractului da asigurari ca lotul 3 este complet realizat si pregatit pentru receptie, fara a pune participantii la trafic in pericol, asa cum s-a intamplat cu lotul 4 al autostrazii.

Pe ce a cheltuit Cristiano Ronaldo 30.000 de euro in doar 30 de minute. La final, nu a mai ramas nimic

Cristiano Ronaldo nu se uita la bani atunci cand iese in oras cu iubita lui. Portughezul ii face toate poftele si lasa la restaurante sume uriase. Spre exemplu, la finalul anului trecut a spart 30. 000 de euro in doar 30 de minute. Pentru Cristiano nu inseamna mai nimic, avand in vedere ca la Juventus Torino .

ANALIZA: Londra, cea mai vizitata capitala din lume in 2019

Londra, Paris si Amsterdam sunt cele mai vizitate capitale din lume in 2019, in timp ce Bucuresti se afla pe pozitia 61 la nivel mondial si pe 28 in topul capitalelor europene, conform analizei realizate de reprezentantii unei platforme online de cautare pentru calatorii.

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla (VIDEO)

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla. Desi pe strazi diferite,.

Descoperiti. Premiera jurnalistica: harta celor mai puternice clanuri din Romania

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, in premiera la o televiziune din Romania, harta celor mai puternice clanuri din tara noastra, realizata de fostul senator Marius Marinescu. Exista cel.

Faze tari: Toaletele anti-sex ii uda cu apa pe cei care fac miscari bruste si declanseaza alarma; Cea mai frumoasa fetita din lume a implinit 18 ani. Cum a fost surprinsa recent Thylane Blondeau

Tanara care s-a filmat facand baie intr-unul dintre cele mai aride locuri de pe Terra. Un video inedit surprinde momentul in care o tanara de 25 de ani, din Noua Zeelanda, face. Roboti folositi pentru dirijarea traficului in China. Biroul de Siguranta Publica din Handan, o porvincie din nordul Chinei, a aprobat trimiterea a trei roboti care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )