Libnet.ro
UNICEF

13:15

Avarie majora! Mai multe cartiere din Bucuresti si din zonele limitrofe au ramas fara curent electric

Antena3 Antena3,
Avarie majora! Mai multe cartiere din Bucuresti si din zonele limitrofe au ramas fara curent electric

Mai multe cartiere din Bucuresti si Ilfov au ramas fara energie electrica si apa. Surse de la Guvern spun ca si in cadrul Palatului Victoria sunt probleme in alimentarea cu energie electrica. continuă pe Antena3

UPDATE Pana de curent majora in Capitala. Cartiere intregi, fara energie electrica. Cladirea Guvernului, afectata. Oameni blocati in lift la metrou

Mai multe cartiere din Bucuresti au ramas, vineri, fara energie electrica, de aceasta pana de curent fiind afectata inclusiv cladirea Guvernului din Piata Victoriei.

Cum se explica pana de curent din Bucuresti. Reactia oficiala a Transelectrica

In dupa-amiaza zilei de 7 august 2020, mai multe zone din Bucuresti - Ilfov au ramas fara curent electric. Timp de cateva ore, Enel nu a raspuns la telefon cetatenilor, iar situatia a ramas.

Pana masiva de curent in Bucuresti Si Palatul Victoria a ramas fara electricitate

O pana masiva de curent s-a produs vineri, in jurul orei 13. 00, in Bucuresti, fiind afectate mai multe cartiere, din trei sectoare, dar si localitati din judetul Ilfov. Chiar si cladirea Guvernului a ramas fara electricitate. Pana de curent a durat aproape jumatate de ora. Din aceasta cauza ar fi fost afectate si statiile de pompare a apei in sectorul 6. Adica, cetatenii au ramas si fara curent, si fara apa. Nici semaforizarea nu a mai functionat. UPDATE Transportatorul national de energie Transelectrica sustine ca avaria a durat o ora si s-a produs in timpul realizarii unor manevre in cadrul lucrarilor de retehnologizare la statia Domnesti.

Mai multe statii de pompare si repompare ale Apa Nova au ramas fara energie electrica

ACTUALIZARE - Reprezentantii E-Distributie Muntenia au reactionat in urma informatiilor aparute cu privire la intreruperea energiei electrice in mai multe zone din Capitala, subliniid: Un incident aparut in sistemul de transport al energiei electrice in jurul orei 13, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia, a cauzat astazi o intrerupere in alimentarea cu energie electriaa a statiilor adiacente, care alimenteaza zona de vest si centrala a municipiului Bucuresti si zone limitrofe din judetele Ilfov si Giurgiu. in prezent, a fost reluata alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretam disconfortul produs clientilor. --- Apa Nova a anuntat vineri ca echipele companiei au intervenit jurul orei 12:50, dupa ce Statia de Potabilizare Rosu, dar si mai multe statii de pompare si repompare ale companiei din sectorul 6 au ramas fara energie electrica din cauza unei caderi de tensiune aparuta la Statia 110 KV Enel. in prezent, sistemul de pompare si distributie a fost repornit, dar din cauza caderii de tensiune si a socului hidraulic, apa si-ar putea pierde din limpezime, in special in zone din sectorul 6, iar echipele companiei vor continua actiunile in teren, pentru a interveni in situatii ce pot aparea in cursul zilei, scrie News. ro.

Al doilea val al pandemiei se extinde in Europa. Farmaciile din Franta fac tot mai multe teste serologice rapide

Mai multe state din Europa se confrunta cu o noua crestre a numarului de infectari cu noul coronavirus. in acest context, farmaciile din Franta au fost autorizate sa efectueze teste de orientare rapida de diagnostic TROD) care permit sa afle, in cateva minute, daca au fost produsi anticorpi impotriva noului coronavirus.

EXCLUSIV Parcul Vacaresti, bijuteria verde din Bucuresti: Poate deveni atractia numarul 1. Motivul pentru care proiectul este blocat de ani de zile. Ministerul Mediului, reactie oficiala (GALERIE FOTO)

Parcul Natural Vacaresti, cunoscutsi sub denumirea de Delta Vacaresti sau cel mai salbatic loc din Bucuresti, estesituat la o aruncatura de bat de centrul orasului. Este rezultatul.

Care a fost cauza penei de curent din Bucuresti

In dupa-amiaza zilei de 7 august 2020, mai multe zone din Bucuresti - Ilfov au ramas fara curent electric. Timp de aproape o ora, mii de oameni din Caitala nu au avut curent. Nu au functionat se mafoare, s-a.

EXCLUSIV Interventie Antitero SRI, cu soldati inarmati la un magazin din Bucuresti. Ce s-ar fi intamplat (GALERIE FOTO)

Mai multe dube ale Brigadei Antitero SRI au intervenit la un magazin Mega Image din cartierul Berceni din Bucuresti, zona Turnu Magurele, in cursul zilei de joi, 6 august. Potrivit surselor B1. ro, ar fi vorba.

Pistoale, sabii, cutite si bate de baseball gasite in timpul raziilor din Bucuresti, dupa moartea lui Emi Pian

Aproximativ 100 de politisti si jandarmi au efectuat, in aceasta noapte, razii in mai multe zone din Bucuresti pentru a preintampina anumite scandaluri ce ar fi putut izbucni dupa ce interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorat de un rival.

Teia Sponte face ce vrea pe strazile din Bucuresti. Cum a fost surprins omul de incredere al lui Gigi Becali

De foarte multe ori s-a scris in presa romaneasca de spre Teia Sponte, si pe buna dreptate, multa lume si-a pus intrebarea cineste personajul care apare extrem de des alaturi de finantatorul FCBS, Gigi Becali. Teia Sponte, milionarul din umbra lui Gigi Becali Ca si Gigi Becali, milionarul Teia Sponte, este de origine machedon, si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )