Libnet.ro
UNICEF

11:30

De ce avem cel mai slab leu din istorie. Explicatii de la BNR: Exista in mod evident o presiune pe curs care vine din deficitul comercial

B1 B1,
De ce avem cel mai slab leu din istorie. Explicatii de la BNR: Exista in mod evident o presiune pe curs care vine din deficitul comercial

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, a explicat ca Leul a atins joio cotatie minima record in conditiile in care are loc o crestere a presiunii pe curs care vine din deficitul comercial. La. continuă pe B1

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Solistul trupei Carlas Dreams a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet. Alaturi de Andrei Tarus se mai aflau in acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului si Catalin Petre Andrei, bateristul formatiei. Solistul trupei Carlas Dreams a .

IN SEPTEMBRIE Exporturile Germaniei - cel mai semnificativ avans din ultimii doi ani

Exporturile Germaniei au inregis-trat, in septembrie, cel mai semnificativ avans din ultimii aproape doi ani, sporind sperantele ca nu va intra in recesiune cea mai mare economie europeana, afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit DPA si Reuters, citate de Agerpres.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

Bomba in showbiz: El a fost desemnat CEL MAI SEXY barbat din lume!

Revista People a desemnat cine este Cel mai sexy barbat in viata pe 2019, iar decizia a fost imediat intens comentata de doamnele dar si domnii din intreaga lume.

Economistii trag smnalul de alarma! Se apropie o noua criza de Romania? E cel mai slab ritm de crestere din ultimii ani

Economistii avertizeaza ca statele din Europa Centrala si de Est au cunoscut o crestere economica sub asteptari in T3. Datele Eurostat arata ca toate tarile UE au raportat cresteri anuale ale PIB in.

Final de drum pentru cel mai de succes dublu din istoria tenisului - Fratii Bryan se retrag in 2020

Gemenii Bob si Mike Bryan, care formeaza cea mai de succes echipa de dublu din istorie, au anuntat ca se vor retrage din tenis dupa editia US Open din 2020, informeaza AFP.

Financial report Extrema dreapta a castigat cel mai mult in alegerile din Spania. Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. Vid de putere in Bolivia

Financial Times: Extrema dreapta a castigat cel mai mult in aceste alegeri care insa nu au reusit sa scoata tara din impasul politic * Les Echos: Vid de putere in Bolivia. Implicarea armatei si politiei suscita nelinisti * The Washington Post: Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. * Stiri pe scurt.

SOC TOTAL: Solistul Carlas Dreams a ramas FARA MASCA. Detalii INCREDIBILE despre cel mai misterios artist din Romania! (FOTO)

Surpriza pentru fanii Carlas Dreams. Solistul trupei a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet, scrie playtech. ro. Alaturi de.

Cel mai titrat dublu din istoria tenisului se retrage in 2020

Fratii americani Bob si Mike Bryan au anuntat ca anul 2020 va fi ultimul pentru ei in circuitul mondial profesionist de tenis.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )