Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avem, probabil, cel mai invechit stoc de locuinte din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem, probabil, cel mai invechit stoc de locuinte din UE

Casele romanilor sunt permanent incercate de trecerea anilor si de costurile de intretinere, in conditiile in care avem, probabil, cel mai invechit stoc de locuinte la nivelul Uniunii Europene, a precizat, ieri, Lucian Anghel, presedintele BCR Banca pentru Locuinte, in cadrul lansarii celei de-a doua editii a Ghidului Conditiilor de Confort, realizat de catre echipa EFdeN. continuă pe Ziarul Bursa

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

VIDEO China: Cel mai lung pod maritim din lume a fost inaugurat

Presedintele chinez Xi Jinping a inaugurat astazi cel mai lung pod maritimdin lume. Proiectul a costat 20 de miliarde de dolari si construirea lui a durat 9 ani, scrieCNN.

China inaugureaza cel mai lung pod maritim din lume

Presedintele chinez, Xi Jinping, a fost prezent ieri la inaugurarea celui mai lung pod maritim din lume, cel care conecteaza Hong Kong, Macao si orasul chinez Zhuhai, scrie Reuters.

VIDEO Se deschide cel mai lung pod maritim din lume, proiect de 20 de miliarde de dolari ce a strnit multe controverse

Pe 24 octombrie presedintele chinez Xi Jinping va inaugura unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura din China, un pod lung de 55 km care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong Kong si Macao. Timpii de calatorie vor scadea de la peste trei ore, la sub 40 de minute si China spune ca regiunea se va dezvolta si mai mult. in Hong Kong insa criticii spun ca nu era nevoie de un pod atat de scump si ca autonomia teritoriului va fi stirbita si mai mult, la doar cateva saptamani dupa ce in Hong Kong au ajuns si primele trenuri de mare viteza.

Subiectele zilei: Cel mai bine clasata universitate din Romnia n ultimul top mondial; La New York, americanii i dedica lui Brncusi o expozitie. n Romnia, vicepremierul taie panglica la replici; Educatoarea dintr-un sat de lnga Rosia Montana ajunsa n caut

Profesor clujean: Dragi parinti, nu le faceti temele copiilor vostri! Selectati excursiile scolare in care pot merge, trebuie sa invete ca recompensele se ofera in urma muncii. Apelul unui profesor clujean catre parinti a devenit in scurt timp popular in mediul online. Dragi parinti, nu. Judecatoarea care si-a cerut scuze celor care au stat pe nedrept in inchisoare: Prin protocoale au extins nepermis competentele SRI. Noi nu facem suruburi, noi lucram cu destine. Madalina Afrasinie, presedinta Sectiei a VI-a civila de la Tribunalul Bucuresti, cea care.

A fost inaugurat cel mai lung pod peste mare din lume - VIDEO

Cel mai mare pod maritim din lume este inaugurat in Asia de Sud-Est dupa aproape zece ani de la inceputul lucrarilor. Pentru realizarea pasajului care va uni Hong Kongul si Macau de orasul chinezesc Zuhai,.

FOTO VIDEO Cel mai lung pod maritim din lume, in valoare de 20 de miliarde de dolari, inaugurat de China

China a inaugurat, marti, cel mai lung pod maritim din lume, cu o lungime de 55 de kilometri, dupa o investitie de 20 de miliarde dolari si lucrari ce au durat noua ani, transmite CNN. Podul face legatura intre orasul chinez Zhuhai, Hong-Kong si Macao.

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat.

Cel mai mare producator mondial de uraniu se listeaza la Londra si Astana

Compania kazaha de stat Kazatomprom, cel mai mare producator mondial de uraniu, a confirmat, ieri, ca intentioneaza sa listeze la Bursa din Londra GDR-uri global depository receipts), ca parte a unei oferte publice initiale.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )