Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce avere are Florin Citu. Noul ministru de Finante detine trei terenuri, un apartament si 350.000 lei in cont

Adevărul Adevărul,
Ce avere are Florin Citu. Noul ministru de Finante detine trei terenuri, un apartament si 350.000 lei in cont

Ministrul Finantelor, Florin Citu, detine, printre altele, cate 50% din trei terenuri, un apartament de 350 mp si 350. 000 lei in cont, dar are si un credit de 303. 000 euro la ING Bank, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici: PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Reactia premierului Orban

PSD a depus, luni, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Guvernare PNL numele tau este Austeritate. Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici spune ca PNL si pseudo-ministrul Vasile Citu nu au ce cauta la guvernare si trebuie inlaturati imediat si cere ca motiunea sa fie dezbatuta si votata cat mai repede.

Primul test pentru Guvernul Orban: Teodorovici a depus o motiune simpla impotriva Ministrului Finantelor, Florin Citu

Noul guvern PNL va trebui sa treaca prin primul test prin Parlament! Eugen Teodorovici a depus luni, in Senat, o motiune simplaimpotriva succesorului sau la Ministerul Finantelor, Florin.

VIDEO Florin Citu critica programul Tezaur anul trecut, dar acum il continua. Patru noi emisiuni incepand de luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, continua programul Tezaur pentru populatie cu patru noi emisiuni cu dobanzi intre 3,5 5%, cu maturitatea de 1, 2, 3 si 5 ani, printr-un ordin publicat in Monitorul oficial. De remarcat ca in 2018, cand a inceput, el a criticat acest program prin diverse postari. in acea perioada, el a facut chiar un clip video in care spunea ca nu ar investi in asa ceva. E adevarat, la inceput programul a avut o problema, anume ca banii ar fi ramas blocati pana la maturitate, dar ulterior s-a rezolvat printr-un alt act normativ.

Florin Citu va continua programul Tezaur

Ministrul Finantelor, Florin Citu, continua programul Tezaur pentru populatie, incepand de luni, cu patru noi emisiuni, cu dobanzi intre 3,5 - 5% si cu maturitatea de 1, 2, 3 si 5 ani, printr-un ordin publicat in Monitorul Oficial.

Ce avere are ministrul mediului, Costel Alexe

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, are in concesiune un teren intravilan de 500 metri patrati, dobandit in anul 2014, si detine doua apartamente cumparate in 2009 si, respectiv in 2014,.

Ce avere are ministrul Transporturilor, Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, detine impreuna cu sotia sa o casa de locuit cu o suprafata de 335 de metri patrati si un apartament de 55,70 metri patrati,.

Ce avere are ministrul sanatatii, Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, detine sase terenuri, doua autoturisme, o motocicleta, case de locuit in Sibiu, Iasi si Valcea cota parte), un apartament cota parte) si bijuterii si un ceas in va.

Ce avere are ministrul muncii, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, detine un apartament de 62 de metri patrati, cumparat in 2015, in coproprietate cu sotul ei, un autoturism Honda Accord fabricat in 2007 si un teren.

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

APMGR ii solicita ministrului Florin Citu clarificari, in urma unor declaratii facute la rectificarea bugetara: Sa detalieze sintagma pentru medicamente

Ministrul Finantelor Publice, Citu, a declarat, joi, 28 noiembrie: Pentru medicamente, iar un sector sensibil, a trebuit sa mai adaugam pe final de an inca 766,6 milioane de lei. in acest.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )