Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce avere detine Mihai Fifor, noul ministru al Apararii

B1 B1,
Ce avere detine Mihai Fifor, noul ministru al Apararii

Senatorul PSD Mihai Fifor a dat Ministerul Economiei pe cel al Apararii Nationale. Anuntul a fost facut, marti, de seful sau Liviu Dragnea. Fifor are 47 de ani, este absolvent de filosofie si cu doctorat. continuă pe B1

Schimbare soc in Guvernul Tudose. Mihai Fifor, noul ministru al Apararii

UPDATE -Schimbare soc in Guvernul Tudose. Ministrul Economiei, Mihai Fifor, este propunerea PSD pentru Ministerul Apararii Nationale. Potrivit unor surse guvernamentale, Gheorghe Simon ii va.

Schimbare in Guvernul Tudose. Mihai Fifor preia portofoliul Apararii si pleaca de la Ministerul Economiei. Gheorghe Simon va ocupa postul ramas liber

UPDATE -Schimbare soc in Guvernul Tudose. Ministrul Economiei, Mihai Fifor, este propunerea PSD pentru Ministerul Apararii Nationale. Potrivit unor surse guvernamentale, Gheorghe Simon ii va.

Decretele de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Apararii si a lui Gheorghe Simon in functia de ministru al Economiei, semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de revocare a lui Mihai Fifor din functia de ministru al Economiei si de numire a sa la conducerea Ministerului Apararii Nationale, precum si de numire a deputatului PSD Gheorghe Simon in functia de ministru al Economiei. Decretele au fost semnate de Klaus Iohannis la doar o ora de la anuntul oficial facut de Liviu Dragnea privind desemnarea celor doi.

Schimbare in Guvern. Mihai Fifor a preluat portofoliul Apararii, iar Gheorghe Simon, Ministerul Economiei. Imagini de la ceremonia de depunere a juramantului - VIDEO

UPDATE -Schimbare soc in Guvernul Tudose. Ministrul Economiei, Mihai Fifor, este propunerea PSD pentru Ministerul Apararii Nationale. Potrivit unor surse guvernamentale, Gheorghe Simon ii va.

Mihai Fifor, propus ministru al Apararii

ACTUALIZARE 12:13 Mihai Fifor a fost propus pentru conducerea MApN, iar Gheorghe Simon la Economie, a anuntat liderul PSD Liviu Dragnea. *ACTUALIZARE 11:19 Surse: Mihai Fifor, propus ministrul al Apararii ---- Liderii Partidului Social Democrat PSD) se reunesc, astazi, la Parlament, intr-o sedinta largita a Biroului Politic National, in urma careia presedintele Liviu Dragnea va anunta numele viitorului ministru al Apararii.

Cine este si ce AVERE are Gheorghe Simon, noul ministru al Economiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca ministrul Economiei Mihai Fifor este propunerea pentru ministerul Apararii, locul sau la Economie urmand a fi luat de Gheorghe Simon. Potrivit.

UPDATE Mihai Fifor si Gheorghe Simon au depus juramantul pentru functiile de ministru al Apararii, respectiv ministru al Economiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de revocare a lui Mihai Fifor din functia de ministru al Economiei si de numire a sa la conducerea Ministerului Apararii Nationale, precum si de numire a deputatului PSD Gheorghe Simon in functia de ministru al Economiei. Decretele au fost semnate de Klaus Iohannis la doar o ora de la anuntul oficial facut de Liviu Dragnea privind desemnarea celor doi. UPDATE: Mihai Fifor si Gheorghe Simon au depus juramantul intr-o ceremonie foarte scurta, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a dat mana cu cei doi, insa nu a rostit niciun mesaj in cadrul ceremoniei. El a parasit sala insotit de Liviu Dragnea, C. Tariceanu si Mihai Tudose.

Politic show: Pensia lui Teodor Melescanu de la MAE a crescut de patru ori intr-un an; Lista scurta a lui Dragnea. Cine va fi noul ministru al Apararii; Ce oportunitati vede Romania in iesirea Marii Britanii din UE

De ce a modificat Romania legea offset, prin care vanzatorii de armament erau obligati sa investeasca in economia romaneasca. Criza economica si financiara din 2010 a constituit un motiv pentru ca premierul Boc. Aberatiile ministrului Liviu Pop iti arata de ce educatia n-are nicio sansa. Liviu Marian Pop e, probabil, omul cel mai nepotrivit pentru functia de ministru al Educatiei din cati au fost pana acum. Aproape orice lucru pe care il spune.

Noii membri ai Guvernului Tudose au depus juramantul: Mihai Fifor a devenit ministrul Apararii, iar Gheorghe Simon a preluat portofoliul de la Economie(VIDEO)

Mihai Fifor si Gheorghe Simon au depus marti juramantul de investitura. Fifor a devenit astfel oficial ministru al Apararii Nationale, in timp ce Simon este noul ministru al.

Cine este Mihai Fifor, ministrul propus al Apararii

Mihai Fifor este nominalizarea PSD pentru ministerul Apararii. Mihai Fifor este cel care s-a ocupat, in calitate de ministru al Economiei, de contractele de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )