Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertisment dur privind securitatea de pe stadionele din Romania: Se poate intampla ceva mai rau ca in Colectiv!

B1 B1,
Avertisment dur privind securitatea de pe stadionele din Romania: Se poate intampla ceva mai rau ca in Colectiv!

Decizia Asociatiei Muncipale de Fotbal Bucuresti AMFB) de a organiza primele meciuri din play-off-ului Ligii a 4-a, unde participa echipa ca Academia Rapid sau CSA Steaua, pe stadionul Valentin Stanescu din. continuă pe B1

Saptamana de foc pe scena politica. Soarta mai multor persoane importante din Romania se poate schimba

Saptamana de foc pentru soarta lui Liviu Dragnea si a Laurei Codruta Kovesi. in plin razboi cu presedintele Klaus Iohannis, liderul PSD asteapta sentinta in dosarul angajarilor din Teleorman. Si soarta.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

O scriitoare celebra a inclus un sat din Romania in topul celor mai frumoase destinatii din lume

Scriitoarea Sylvie Bigar, autoare a catorva lucrari cu teme culinare si turistice, a realizat topul celor mai frumoase sate din lume. Dupa ce a ajuns la Viscri, autoarea a concluzionat ca poate deveni una dintre.

Tatal unei celebre cantarete din Romania a murit! Barbatul avea probleme de sanatate (FOTO)

Ion Coteanu, tatal cantaretei Dana Coteanu, cunoscuta ca si Marijuana, s-a stins din viata. Barbatul se lupta de cativa ani cu diabetul si avea probleme grav cu inima. Dana a ramas fara ajutor.

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra creatoare de moda, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra CREATOARE DE MODA, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

Cea mai tanara bunica DIN LUME este din Romania. Ce varsta are femeia...

Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei, sustin specialistii. Suntem pe primul loc avand cea mai.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e mai apropiat de Viktor Orban decat UDMR-ul. Vrea sa faca din Romania Ungaria mica

Victor Ponta continua valul de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o marti, la Satu Mare, liderul Pro Romania, a declarat ca presedintele PSD a ajuns sa fie mai.

Andreea Esca, iubita unei celebre vedete din Romania: Detalii intime ies la iveala!

Andreea Esca are o casnicie solida si o familie extren de frumoasa. indragita prezentatoare tv a vorbit insa despre marea ei iubire din adolescenta. Este vorba despre un fost coleg de liceu, al carui tata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )