Libnet.ro
UNICEF

23:30

Avertisment de la Ministerul Sanatatii din Israel cu privire la un avion ce a parcurs traseul Bucuresti-Tel Aviv

Adevărul Adevărul,
Avertisment de la Ministerul Sanatatii din Israel cu privire la un avion ce a parcurs traseul Bucuresti-Tel Aviv

Ministerul Sanatatii israelian a anuntat ca pasagerii unui zbor TAROM Bucuresti-Tel Aviv, din 20 noiembrie, risca sa contracteze rujeola dupa ce o persoana cu aceasta boala a calatorit in acelasi avion, relateaza Times of Israel. continuă pe Adevărul

Autoritatile din Israel ii invita pe pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv sa efectueze un control medical. Ce s-a descoperit la bordul avionului

Ministerul Sanatatii israelian a anuntat ca pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv al companiei TAROM, efectuat la 20 noiembrie, risca sa contracteze rujeola dupa ce o persoana cu aceasta boala a.

Secretar de stat n Ministerul Sanatatii: Sanatatea va fi o prioritate cnd va primi mai mult de 8% din PIB

Sanatatea va deveni o prioritate atunci cand se vor aloca peste 8 procente din PIB acestui domeniu, iar fiecare cetatean isi va face controalele medicale la termen si va asculta sfaturile medicilor, a afirmat luni Cristian Grasu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Medicul Dan Grigorescu: La Brasov am promovat prima data ideea 'decuplarii' de Ministerul Sanatatii a proiectului noului spital regional. Welcome to the club, Clujule!

Medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov, aminteste ca la Brasov am promovat pentru prima data la nivel national inca din 2016 in cadrul Asociatiei Noul Spital al Brasovului) ideea decuplarii de Ministerul Sanatatii a proiectelor noilor spitale inclusiv a celor regionale). Mesajul transmis de medicul Dan Grigorescu este Welcome to the club, Clujule!, dupa ce Consiliul Judetean Cluj a cerut oficial Comisiei Europene si autoritatilor de la Bucuresti preluarea proiectului spitalului regional.

DOCUMENT Numarul locurilor la rezidentiat ar putea creste anul viitor cu 300. Ministerul Sanatatii: Romnia se confrunta cu un deficit major de medici specialisti. Deficitul ar putea atinge 12.000 de specialisti n urmatorii 15 ani

Numarul locurilor scoase la concurs la rezidentiat ar putea creste anul viitor cu 300, potrivit unui proiect de Hotarare postat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii. Astfel, numarul locurilor la rezidentiat ar putea creste de la 5. 415, anul acesta, la 5. 715, anul viitor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )