Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul medicului Alexandru Rafila dupa relaxarea restrictiilor: Exista doua categorii de efecte nedorite

Playtech Playtech,
Avertismentul medicului Alexandru Rafila dupa relaxarea restrictiilor: Exista doua categorii de efecte nedorite

Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit duminica despre riscurile relaxarii restrictiilor si despre modul in care cetatenii trebuie sa fie informati pentru a aborda aceasta libertate in favoarea sanatatii personale si celei publice. Potrivit medicului, purtarea mastii ar trebui sa ramana valabila in toate spatiile in care pericolul este inca prezent. Care sunt riscurile la . continuă pe Playtech

Loredana Groza a facut misto de propria piesa. Parodia de la prima petrecere dupa relaxarea restrictiilor

Ziua si surpriza in showbizul autohton. Nici bine nu s-au relaxat restrictiile din pandemie ca Loredana Groza si Ema Uta, unul dintre cei mai buni make-up artisti de la noi din tara, au si dat o petrecere de pomina in casa de lux a celei poreclite regina pensulelor din Romania. Parodia de la prima petrecere .

Alexandru Rafila, despre relaxarea masurilor anti-Covid: Sunt asteptate de populatie. Trebuia sa se intample acest lucru (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a vorbit, vineri dimineata, in cadrul Stirilor B1 TV, moderate de Andreea Moraru, despre relaxarea masurilor anti-Covid, spunand ca sunt asteptate de populatie, iar acest lucru.

Liber la teatru, in Capitala: programul complet din acest weekend, dupa relaxarea restrictiilor din Bucuresti

In cazul in care te afli in Bucuresti in acest weekend, ar fi pacat sa nu vezi o piesa de teatru alaturi de cei dragi. Majoritatea salilor vor fi deschise cu piese noi, odata cu relaxarea.

Primele petreceri dupa relaxarea restrictiilor: Centrul Vechi al Capitalei a fost plin, desi a plouat

Petreceri ca in vremurile bune, in prima noapte de distractie dupa relaxarea restrictiilor. Muzica data tare, mese pline si dans pana la miezul noptii, cand petrecaretii au fost trimisi acasa. Multi au venit inca de la primele ore, pentru a prinde un loc la distractie.

Florin Citu, adevarul despre relaxarea restrictiilor mai devreme decat s-a anuntat. Ce se va intampla in cursul zilei de astazi

Anuntul facut de presedintele Romaniei, in cursul zilei de ieri, a bucurat totii romanii. Astfel, incepand cu 15 mai, cetatenii nu vor mai fi obligati sa poate masca in exterior, exceptie facand anumite locuri, iar restrictiile de noapte vor disparea. Pentru ca autoritatile au afirmat in repetate randuri ca nu vor exista relaxari pana sa .

Lista unitatilor scolare din Buzau care raman inchise dupa relaxarea restrictiilor, din 15 mai

Cele mai multe localitati din judetul Buzau intra, pe 15 mai, in scenariul unu, care presupune functionarea unitatilor de invatamant. Prefectura Buzau a comunicat presei o lista cu scolile care raman inchise.

Florin Citu a confirmat relaxarea restrictiilor anuntata de Klaus Iohannis

Premierul Florin Citu a confirmat astazi relaxarea restrictiilor anuntata de presedintele Klaus Iohannis. Acesta a spus intr-o declaratie de presa la finalul vizitei sale la un Centrul de vaccinare de tip drive-through din Suceava, ca diseara va avea loc o sedinta de guvern prin care vor fi adoptate masurile ce urmeaza sa intre in vigoare maine.

Alexandru Rafila, despre etapele de relaxare: in mod evident, nu trebuie sa cream discriminari

Alexandru Rafila, reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre felul in care au fost anuntate etapele de relaxare. Desi premierul Citu anunta ca romanii vor putea renunta la masca abia dupa 1 iunie si nu mai devreme, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca putem sa mergem de maine fara masca, in aer liber.

ALEXANDRU RAFILA: Numarul celor care se vaccineaza cu prima doza e inferior numarului celor care fac rapelul

Profesorul Alexandru Rafila atrage atentia asupra faptului ca numarul persoanelor care se vaccineaza in aceasta perioada cu prima doza de ser anti-COVID este mai mic decat cel al persoanelor care primesc doza de rapel, fapt ce va duce la o diminuare a ritmului vaccinarii in urmatoarele saptamani, cu consecinta ca diversele tinte nu vor fi atinse.

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii. Care este, de fapt, adevarul din spatele balbelor despre decesele Covid-19

In cadrul unei conferinte de presa organizate joi, Ioana Mihaila a explicat diferenta numerelor de decese raportate de acelasi spital. Medicul Alexandru Rafila a sesizat lipsa unei explicatii clare privind aceste discrepante in randul raportarilor, sustinand ca Ioana Mihaila nu a oferit explicatii pe intelesul tuturor. Aceste elemente nu le-am semnalat in declaratia doamnei minsitru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )