Libnet.ro
UNICEF

16:00

Avertizare meteo. Cod galben de vant in doua judete din Romania. Rafalele vor atinge pana la 60 kmh

B1 B1,
Avertizare meteo. Cod galben de vant in doua judete din Romania. Rafalele vor atinge pana la 60 kmh

Meteorologii Administrastiei Nationale de Meteorologie au emis in cursul zilei de marti o avertizare de tip cod galben, pentru intensificari ale vantului, valabile in doua judete din sudul teritorilui. continuă pe B1

ALERTA METEO: Cod galben de ninsoare si vant in sudul tarii. Care sunt judetele afectate

Iarna se va instala pe deplin in susul tarii incepand de duminica seara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, valabila pentru Oltenia si Muntenia. Capitala va fi de asemenea afectata.

Cod galben de ninsori in 22 de judete. Cum va fi vremea in Bucuresti

ANM a emis cod galben de ninsori si vant puternic in 22 de judete din sudul tarii si in Bucuresti. in Capitala ninge de duminica si primaria a anuntat ca vor fi trimise 400 de utilaje pentru dezapezire,relateaza Digi 24.

E cod galben de ninsori abundente. Furtuna de zapada loveste Romania

Alerta maxima. E cod galben de ninsori abundente. Drumarii au actionat cu 1. 131 de utilaje.

Cand scapam de codul galben de ninsori. Anuntul meteorologilor

Ninsoarile au luat cu asalt Romania in ultimele ore, iar in cursul zilei de duminica, 10 inauarie, meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben pentru mai multe judete din tara. Avertizarea celor de la ANM.

Cod galben de ninsori in jumatatea de sud a tarii, pana luni la pranz Informare meteo de precipitatii si polei, pana miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitatii si polei, valabila pana miercuri in cea mai mare parte a tarii, dar si un cod galben de ninsori abundente si vant puternic, pana luni la pranz, in jumatatea de sud a tarii.

Alerta ANM: Cod galben de ninsori abundente in Romania. Ce zone vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului, valabila pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Muntii Banatului si zo.

Cod galben de ninsori abundente in sudul Banatului, Oltenia si Muntenia. Anuntul meteorologilor

Prognoza meteo ANM. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului, pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Muntii Banatului si zona Carpatilor Meridionali.

Cod galben de ninsoare. Utilajele de deszapezire curata drumurile VIDEO

Cu 56 de utilaje de deszapezire vor actiona drumarii calaraseni in aceasta iarna. Masinile de deszapezire lucreaza non-stop in aceste zile, cand judetul Calarasi se afla sub cod galben de ninsoare.

E cod galben de ninsori abundente. Furtuna de zapada loveste Romania

Alerta maxima. E cod galben de ninsori abundente. Drumarii au actionat cu 1. 131 de utilaje.

Cod Galben de ninsoare. Daca ramai inzapezit, ai grija sa cureti zapada ce poate infunda teava de esapament

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionarea meteorologica Cod Galben pentru intervalul 10 ianuarie, ora 18. 00 11 ianuarie, ora 14. 00, cand sunt prognozate ninsori abundente, strat de zapada consistent, intensificari ale vantului sub a caror incidenta se va regasi si judetul Buzau.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )