Libnet.ro
UNICEF

16:15

Avertizare meteo! Precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, urmate de ninsori insotite de viscol

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo! Precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, urmate de ninsori insotite de viscol

Meteorologii anunta ca vremea rea continua in intreaga tara. De sambata dupa-amiaza, aria precipitatiilor se va extinde, initial fiind inregistrate ploi si lapovita, ulterior. continuă pe Antena3

ANM: Precipitatii pe arii extinse, initial sub forma de ploaie si lapovita, urmate de ninsori insotite de viscol

Meteorologii anunta ca vremea rea continua in intreaga tara. De sambata dupa-amiaza, aria precipitatiilor se va extinde, initial fiind inregistrate ploi si lapovita, ulterior ninsori insotite de viscol.

Cod galben de lapovita si vant puternic

Meteorologii au emis pentru noaptea de 17 spre 18 ianuarie avertizare cod galben de precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, pentru intreg teritoriul tarii. Local, pe drumuri se vor forma troiene, iar vantul nord-vestic va sufla cu intensificari de pana la 15-18 m/s, transmite IPN.

Politia vine cu mai multe sfaturi pentru soferi, in contextul avertizarilor meteo de Cod portocaliu

In contextul avertizarilor meteo de Cod portocaliude vant puternic si precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, emis pentru noaptea de 17 spre 18 ianuarie curent, Politia recomanda conducatorilor auto sa adopte o conduita preventiva in trafic si sa respecte indicatiile, dar si recomandarile politistilor de patrulare.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce anunta meteorologii

Meteorologii anuntatemperaturi scazute pentru urmatoarele zile. Astazi avem precipitatii sub formade ploaie in Banat, Crisana, Maramures,zona Transilvaniei. Viteza vantului ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )