Libnet.ro
UNICEF

12:01

Avertizare nowcasting cod rosu de furtuna pe litoralul romanesc

B1 B1,
 Avertizare nowcasting cod rosu de furtuna pe litoralul romanesc

ANM a emis, marti, o avertizare cod rosu de vijelii si grindina, valabila pentru mai multe localitati din judetul Constanta. Avertizarea cod rosu vizeaza localitatile 23 August, Limanu, Albesti,. continuă pe B1

Avertizare nowcasting cod portocaliu. Mai multe judete afectate de furtuni puternice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari nowcasting Cod portocaliu de averse, valabile in zone montane din Muntenia si Oltenia, in orele urmatoare. Localitati din trei judete vor fi.

COD ROSU si furtuna puternica pe litoral. Un turist ar fi disparut in largul marii - VIDEO

Judetul Constanta este sub avertizare de cod ROSU de furtuna, vant puternic si grindina, marti, 7 iulie, pentru intervalul cuprins intre orele 17-18. Deja au avut loc vijelii puternice, insotite de grindina. Cateva gospodarii din Sacele si Techirghiol au fost inundate. Printr-un apel la 112, s-a anuntat ca o persoana ar fi disparut in largul marii, in statiunea Navodari.

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi in Bucuresti. Cod portocaliu in alte doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare nowcasting Cod galben de furtuna si ploi in Capitala.

Director ANM: Record de avertizari Cod rosu de vreme severa emise in lunile iunie-iulie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pana in prezent peste 100 de mesaje Cod Rosu de vreme severa, cele mai multe in iunie si iulie, a declarat, pentru agentia Agerpres, Gabriela Bancila, director meteorologie operationala din cadrul ANM.

Pericol de inundatii. Cod rosu de viituri pe rauri din judetele Buzau si Vrancea

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod rosu de inundatii pe rauri din judetele Buzau si Vrancea, valabila pana la ora 20.

VIDEO Rupere de nori in zona de munte a judetului Buzau. A fost cod rosu de ploi

Echipajele ISU Buzau se afla in alerta dupa ce Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare cod rosu hidrologic. Pompierii au primit un apel la 112 prin care se solicita interventia la o gospodarie din Lopatari.

Avertizare meteo: Cod galben de disconfort termic, ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis Cod galben privind disconfort termic, in Dobrogea, local in Muntenia, sudul Moldovei si al Olteniei, unde luni temperaturile vor urca pana la 33-37 de grade Celsius. in Transilvania, Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei si Dobrogea continentala, va fi Cod galben de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )