Libnet.ro
UNICEF

19:17

Avertizare pentru romanii care calatoresc in Bulgaria: Cod galben si portocaliu de ninsori in mai multe regiuni

Adevărul Adevărul,
Avertizare pentru romanii care calatoresc in Bulgaria: Cod galben si portocaliu de ninsori in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul local de meteorologie si hidrologie, in noaptea de vineri spre sambata, 23 de regiuni au fost afectate de caderi insemnate de ninsoare. continuă pe Adevărul

Peste 1.500 de joburi disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Romanii care vor sa lucreze in strainatate pot alege din cele peste 1. 500 de joburi puse la dispozitie de angajatori. Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Spania, Marea Britanie si Olanda.

Avertizare cod galben de ploi si ninsori puternice pentru Bucuresti si 25 de judete

Capitala si 25 de judete se vor afla sub cod galben de vreme rea incepand de joi dimineata de la ora 4. 00 si pana vineri. Potrivit meteorologilor, in cea mai mare parte a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali vor fi ninsori insemnate cantitativ si se va depune un strat nou de zapada consistent, in timp ce in nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei vor fi ploi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Avertizare Cod Galben de inundatii, zeci de localitati sub atentie. Orice situatie de urgenta cauzata de vremea severa poate fi semnalata la 112!

Hidrologii au emis o averizare Cod Galben valabila de joi, 24 ianuarie 2019, pana sambata, 26 ianuarie. Zeci de localitati sunt vizate, politistii atragand atentia si asupra pericolului formarii de polei.

Cod galben de ceata, polei si ghetus

Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceata, polei si ghetus pentru ziua de joi, 24 ianuarie, transmite IPN.

Avertizare cod galben de inundatii si pentru judetul Arges

Sambata dimineata a intrat in vigoare o atentionare cod galben de inundatii ce vieaza si judetul Arges. Averizarea este valabila pana duminica dimineata.

Cod galben de ninsori si ploi pentru jumatate din tara. Cum va fi vremea la Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o atentionare de tip cod galben de ploi, lapovita si vant pentru jumatate din tara, care intra in vigoare joi la ora 04:00 si expira vineri la ora 14:00.

Alerta ANM: Cod galben de polei pana duminica dimineata in Baragan

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata valabila de sambata dupa-amiaza si pana duminica dimineata, in Bucuresti si sase judete din sud-estul Munteniei si sudul Moldovei, printre care si Calarasi.

Noi avertizari de la meteorologi! Cod galben de polei in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis avertizari nowcasting cod galben de vant, ceata si polei pentru judetele Constanta, Tulcea, Botosani si Covasna. in Capitala a fost in vigoare un cod portocaliu de polei, iar.

Atentionare Cod galben: cum va fi vremea pana duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata pentru sase judete din sudul Moldovei si estul, sud-estul si centrul Munteniei, inclusiv Bucuresti-Ilfov, valabila.

Cod galben de inundatii in patru judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor a emis, sambata, Cod galben de inundatii pentru patru judete, fiind valabil pana maine dimineata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )