Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avertizare de ultima ora a hidrologilor. Pericol de fenomene imediate pentru mai multe rauri

Antena3 Antena3,
Avertizare de ultima ora a hidrologilor. Pericol de fenomene imediate pentru mai multe rauri

Hidrologii au emis o atentionare cod galben pentru fenomene imediate, valabila pana la ora 14. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce. continuă pe Antena3

intalnire de ultima ora. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, fata in fata

Intalnire de ultima ora intre liderii Coalitiei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt fata in fata, iar printre temele de discutie sunt doua extrem de importante: posibila suspendare a lui Kla.

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Dancila a chemat mai multi ministri la discutii

Intalnire de ultima ora la Palatul Victoria!Vicepremierul Anca Birchall, ministrul justitiei, Tudorel Toader, dar si cel al fonsurilor europene, Rovana Plumb au discutat cu premierul Viorica.

FURTUNA extrema in CAPITALA! Avertisment de ultima ora

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare nowcasting de ploi pentru Bucuresti, valabila pana la ora 18. Meteorologii avertizeaza ca se vor inregistra averse ce vor cumula.

Ministrul Energiei, decizie de ultima ora dupa accidentul de la MinaLupeni

Ministrul Energiei, Anton Anton, a decis miercuri, in urma accidentului de la mina Lupeni, trimiterea de urgenta a Corpului de control la Complexul Energetic Hunedoara, exploatarea miniera Lupeni, pentru a verifica.

Donald Trump, mesaj de ultima ora despredenuclearizarea Coreei de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca nu exista un termen limita pentru denuclearizarea Coreei de Nord si nu este necesara grabirea procesului, desi anterior liderul de la Casa Alba sustinea ca.

Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Cum va fi vremea pana la sfarsitul lunii

Meteorologii anunta ca ploile se vor extinde pe tot teritoriul tarii de miercuri, insa temperaturile raman cele normale pentru aceasta perioada. Vremea va fi capricioasa pana la sfarsitul lunii. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3189 seconds )