Libnet.ro
UNICEF

10:00

Aviatia militara israeliana loveste din nou in Gaza. Zeci de obiective au fost bombardate peste noapte

Antena3 Antena3,
Aviatia militara israeliana loveste din nou in Gaza. Zeci de obiective au fost bombardate peste noapte

Armata israeliana a anuntat miercuri ca a lovit in cursul noptii inca 25 de obiective militare ale Hamas din fasia Gaza, transmite AFP. Raidurile aeriene au fost lansate dupa tiruri de rachete si mortiere ale. continuă pe Antena3

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic. Marea Britanie ar putea adera din nou la UE dupa Brexit

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic, sustinator convins al Brexitului. Jacob Rees-Mogg admite ca Marea Britanie ar putea adera din nou la Uniunea Europeana, daca aceasta ar fi vointa.

Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Indragitul actor Alexandru Arsinel are din nou probleme de sanatate, la cinci ani dupa ce a suferit un transplant de rinichi. in varsta de 79 de ani, artistul a ajuns dependent de dializa pentru a-si.

Loredana Chivu, de urgenta la spital! Cum a ajuns vedeta din nou pe perfuzii (FOTO)

Loredana Chivu a postat pe pagina sa de socializare o poza de pe patul de spital,semn ca probleme pe care le-a suferit in ultima perioada ii dau batai de cap. De asemenea, Chivu a ajuns din ce in ce mai des.

Carburantii s-au scumpit din nou. Cu cat s-au marit preturile in ultima saptamana

Preturile carburantilor din Romania au crescut accelerat in ultima saptamana, mai mult decat media europeana, majorarea fiind provocata de scumpirea petrolului. Ultimele date publicate de Oil Bulletin la.

SUA: La trei saptamani de la externare, George Bush a fost internat din nou de URGENTA

Reprezentantul fostului lider de la Casa Alba a anuntat ca George H. Bush, in varsta 93 de ani, a fost internat de urgenta intr-un spital din statul american Maine. Fostul presedinte al SUA a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )