Libnet.ro
UNICEF

16:00

Avion privat pentru Simona Halep! Caroline Garcia a rabufnit: E bataie de joc

Adevărul Adevărul,
Avion privat pentru Simona Halep! Caroline Garcia a rabufnit: E bataie de joc

Daca Simona Halep a scapat de grijile legate de deplasarea in SUA, in schimb, adversara pe care a invins-o in sferturi la Rogers Cup, Caroline Garcia 5 WTA), a avut o reactie de neinteles pentru o sportiva care castiga milioane de dolari pe an. continuă pe Adevărul

VIDEO 18 titluri pentru Simona Halep! Cum arata trofeele cucerite de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a triumfat si la Montreal, acolo unde a castigat al 18-lea trofeu din cariera ei de jucatoare profesionista.

Misiune dificila pentru Simona Halep la turneul de la Cincinnatti! Ar putea debuta chiar contra unei romance

Simona Halep este calificata in semifinalele turneului de la Montreal, iar saptamana viitoare va juca la Cincinnatti.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

Rogers Cup: Simona Halep face un meci excelent si trece n doua seturi de Caroline Garcia/ Urmeaza Ashleigh Barty

Simona Halep a reusit cu Garcia cel mai bun meci al ei de la finala castigata la Roland Garros, unul dintre cele mai bune din acest an, o demonstratie de inteligenta in joc, un spectacol, in fata unei valoroase adversare, potrivit news. ro. in penultimul act, Halep va evolua pentru prima data cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, sambata, de la ora 20. Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea.

LIVE Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Montreal (1:30)

Simona Halep revine pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

LIVE Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Montreal

Simona Halep revine pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

Simona Halep, calificare in semifinale la Montreal

Simona Halep a revenit pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Simona Halep, suparata dupa ultimul meci de la Montreal! A lansat o serie de critici la adresa conducerii WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut si de Caroline Garcia, din Franta, scor 7-5, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )