Libnet.ro
UNICEF

14:30

Avizul CSM pentru desemnarea procurorului-sef DNA a fost primit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avizul CSM pentru desemnarea procurorului-sef DNA a fost primit

Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la Ministerul Justitiei, a anuntat astazi dimineata ministrul Tudorel Toader conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader a primit avizul CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la Ministerul Justitiei, a anuntat, vineri dimineata, ministrul Tudorel.

Ministrul Justitiei anunta ca a primit avizul de la CSM privind desemnarea Adinei Florea la conducerea DNA: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri dimineata ca Ministerul Justitiei a primit avizul de la CSM privind desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA si ca acesta va fi analizat luni, apoi va fi luata o decizie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Toader anunta ca a primit avizul CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri dimineata, ca ministerul Justitiei a primit de la CSM avizul privind desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, precizand ca acesta va fi analizat luni, apoi va fi luata o decizie, scrie Mediafax.

CSM a transmis avizul referitor la desemnarea Adinei Florea pentru sefia DNA

Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la Ministerul Justitiei, a anuntat, vineri dimineata, ministrul Tudorel.

Vicepresedintele CSM, despre avizul negativ pentru Adina Florea: Se va motiva si va fi transmis joi la Ministerul Justitiei

Vicepresedintele CSM, Codrut Olaru, a declarat ca joi va trimite catre Ministerul Justitiei motivarea Sectiei pentru procurori privind avizul negativ dat pentru Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei.

Giorgiana Hosu, avizata favorabil de procurorii CSM pentru functia de procuror-sef adjunct DIICOT

Giorgiana Hosu, propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru functia de adjunct DIICOT, a primit aviz favorabil, marti, din partea Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit unui anunt al institutiei.

Aviz pozitiv dat de CSM pentru numirea procurorului Giorgiana Hosu ca adjunct la DIICOT

Sectia pentru Procurori din cadrul CSM a emis aviz favorabil privind numirea procurorului Giorgiana Hosu in functia de procuror sef adjunct al DIICOT. Pana in prezent, Hosu seafla in aceasta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )