Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avocatii lui Donald Trump au prezentat argumentele impotriva destituirii presedintelui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocatii lui Donald Trump au prezentat argumentele impotriva destituirii presedintelui

Avocatii lui Donald Trump au prezentat, sambata, argumentele lor cu trei zile inainte de inceperea dezbaterilor in procesul destituirii presedintelui Statelor Unite, procedura pe care ei o considera neconstitutionala si periculoasa, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Avocatii presedintelui Trump au prezentat apararea impotriva destituirii

Avocatii presedintelui Donald Trump au prezentat sambata linia de aparare cu trei zile inainte de inceperea dezbaterilor in procesul pentru destituirea presedintelui Statelor Unite, o procedura pe care acestia o considera neconstitutionala si periculoasa, relateaza Agerpres.

Procesul de destituire al presedintelui SUA. Avocatii lui Trump au prezentat apararea

Avocatii presedintelui Donald Trump au prezentat sambata linia de aparare cu trei zile inainte de inceperea dezbaterilor in procesul pentru destituirea presedintelui Statelor Unite, o procedura pe care acestia o considera neconstitutionala si periculoasa, relateaza AFP.

Procesul lui Donald Trump a inceput

Senatul a deschis in mod solemn, procesul destituirii lui Donald Trump. Al treilea presedinte din istoria Statelor Unite care se confrunta cu o asemenea lovitura, relateaza AFP.

Donald Trump nu intelege de ce este atacat de democrati. Trump: De ce imi fac mie asta?

Presedintele american, Donald Trump, pare a fi distras de procesul de punere sub acuzare care va incepe marti 21 ianuarie) si nu intelege de este atacat, a precizat pentru CNN o sursa apropiat presedintelui.

Donald Trump nominalizeaza doi guvernatori ai Rezervei federale

Presedintele american Donald Trump ii nominalizeaza pe economistii Judy Shelton si Christopher Waller sa ocupe cele doua posturi vacante de guvernatori ai Rezervei federale americane Fed), a anuntat Casa Alba, relateaza Reuters.

Donald Trump, acuzat ca minte si ca stie totul in scandalul ucrainean

Un asociat al avocatului personal al lui Rudy Giuliani, Lev Parnas, il acuza pe presedintele american Donald Trump de faptul ca stie totul in scandalul ucrainean, relateaza The Huffington Post.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )