Libnet.ro
UNICEF

15:32

Avocatul Poporului va demara o investigatie de amploare in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Adevărul Adevărul,
Avocatul Poporului va demara o investigatie de amploare in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va demara o investigatie in mai multe spitale de psihiatrie din tara, in urmatoarele doua saptamani. Va fi investigat si spitalul de la Sapoca, unde un pacient a atacat alti 13 pacienti, sase dintre acestia decedand si restul fiind grav raniti. continuă pe Adevărul

Avocatul Poporului s-a autosesizat si va face investigatii in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, unde au fost semnalate nereguli.

Avocatul Poporului S-A AUTOSESIZAT: Se vor face investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si anunta ca, in urmatoarele saptamani, va face investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, ca urmare a recentelor incidente petrecute in cateva.

Avocatul Poporului anunta controale in spitalele de psihiatrie

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, unde au fost semnalate nereguli. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, ca urmare a recentelor.

Explozie uriasa in Belgia! Mai multe persoane au fost ranite, altele sunt prinse sub daramaturi

Mai multe persoane au fost ranite marti si altele sunt prinse sub daramaturi dupa o explozie in orasul belgian Anvers, relateaza agentia DPA si publicatia Le Soir. Explozia a afectat mai multe locuinte.

Incendiu intr-un cartier din Buzau. Mai multe proprietati au ars

Mai multe proprietati din cartierul Dorobanti din municipiul Buzau au fost afectate de un incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti, in urma caruia mai multe persoane au facut atac de.

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

Atentie! Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman joi si vineri fara curent electric

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi si vineri, intre orele 9:00 si 17:00, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si intretinere a instalatiilor retelei electrice.

Stenograme. Revolta in USR. Dan Barna, acuzat ca-si elimina adversarii in cursa pentru sefia partidului. Scandal in mai multe filiale in timpul alegerilor interne

Liderul USR Vrancea, unul dintre apropiatii lui Dan Barna, a dat-o afara din partid pe Anca Sandu, vicepresedinte USR Focsani, unul dintre cei mai apreciati oameni din filiala. Sa elimini competitori inainte de un vot este un reflex antidemocratic care a fost acceptat prea mult timp in USR, a scris Claudiu Prisnel, liderul USR Dolj, pe un grupul intern. Probleme similare sunt in mai multe filiale: Hunedoara, Prahova, Iasi, Maramures, Ialomita.

Ce a aparut pe mai multe plaje din Florida, inaintea uraganului Dorian. Oamenii au chemat imediat politia

Uraganul Dorian a ajuns cu rafale foarte puternice pe coasta Floridei. Politia a anuntat ca s-au gasit mai multe pachete suspicioase pe plaja Paradise Beach Park. Descoperirea a fost facuta de un trecator care.

Sute de mii de romani au doua sau mai multe locuri de munca

Tot mai multi romani aleg sa munceasca in mai multe locuri pentru a avea un venit mai mare. Pentru asta insa sunt nevoiti sa faca alte sacrificii. Acestia acumuleaza tot mai multa oboseala, iar timpul cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )