Libnet.ro
UNICEF

12:00

Azilul groazei din Timis: 11 batrani tinuti in mizerie si neingrijiti. Una dintre batrane A MURIT pentru ca nu-si primise tratamentul (VIDEO)

B1 B1,
Azilul groazei din Timis: 11 batrani tinuti in mizerie si neingrijiti. Una dintre batrane A MURIT pentru ca nu-si primise tratamentul (VIDEO)

Reprezentantii unui azil din judetul Timis sfideaza autoritatile, desi institutia a fost inchisa in urma cu o luna de Directia de Sanatate Publica. Comisarii de la Protectia Consumatorului au gasit. continuă pe B1

Imagini din Azilul Groazei din Timis. Batranii dinauntru strigau dupa ajutor

In urma cu doua zile, mizeria in care au fost gasiti 11 batrani intr-un azil privat din Timis revolta opinia publica. Intre pereti mucegaiti, murdari si neingrijiti, traind in conditii inumane si impartind cu totii.

Una dintre batranele din azilul Groazei din Timis a murit

O batrana descoperita de autoritati in azilul insalubru si neautorizat din localitatea Liebling din Timis a murit. Femeia de 86 de ani s-a stins la Spitalul din Deta, unde fusese transferat. Medicii spun ca .

Imagini de groaza! Batrani hraniti cu carne stricata la un azil din Timis - VIDEO

Imagini de groaza intr-un azil din Timis. 11 batrani traiau intr-o casa fara baie, fara sala de mese, cu toaleta in curte si lenjerii de pat nespalate de ani de zile. Mizeria crunta a fost descoperita de.

Azilul din Timis in care erau internati 11 batrani in conditii mizere, gasit functional de autoritati. O batrana care fusese internata acolo a murit

Inspectorii ITM si OPC au gasit azilul de la Liebling, unde 11 batrani traiau in conditii mizere, cu usile deschise, desi se dispusese inchiderea lui, iar doi barbati inca erau internati acolo. Unul dintre ei fusese dus la Spitalul din Deta, insa familia a decis sa se reintoarca in azil. Totodata, o femeie care fusese internata in azil si dusa la Spitalul Deta, dupa ce autoritatile au dispus inchiderea unitatii, a murit.

Batrnii de la azilul din Timis nchis de autoritati nu primeau tratament, stateau n frig si erau nfometati / O femeie a murit la spital

Detalii socante ies la iveala despre modul in care erau tratati batranii cazati in azilul din Timis inchis zilele trecute de autoritati. O femeie de 86 de ani a murit, in noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Deta, iar medicii povestesc ca ea nu a primit tratament in azil desi suferea de mai multe afectiuni. Mai mult, batranii erau infometati, scrie Tion. ro.

Edilul porno din Timis, care s-a pozat in chiloti si a ajuns pe Facebook, a primit trofeul Primar de 4 stele. La eveniment a participat si Viorica Dancila

Edilul din Timis care s-a pozat in chiloti a primit un premiu special. Astfel, primarul de la Costeiu, Petru Carebia, a primit trofeul Primar de 4 stele din parteaACoR Asociatia Comunelor din.

Zeci de batrani traiau in conditii mizere, intr-un azil din Timis. ISU a intervenit de urgenta

ISU Timis a intervenit, luni, in actiunea de mutare a batranilor din azilul din localitatea timiseana Liebling, la Spitalul Orasenesc Deta, dupa ce Directia de Sanatate Publica DSP ) Timis a constatat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )