Libnet.ro
UNICEF

09:45

BAC 2018 Modele de subiecte pentru examenele orale din februarie. Absolventii de liceu sustin luna viitoare competentele lingvistice si digitale

Hotnews Hotnews,
 BAC 2018 Modele de subiecte pentru examenele orale din februarie. Absolventii de liceu sustin luna viitoare competentele lingvistice si digitale

Absolventii de liceu, care sustin Bacalureatul in 2018, au la dispozitie, pe site-ulsubiecte2018. edu. ro, modele de subiecte pentruprobele oraledin cadrul examenului. Fata de anul trecut, cele mai importante modificari ale examenului de Bacalaureat sunt faptul ca probele orale se vor desfasura in timpul anului scolar, in luna februarie, iar lucrarile scrise ale examenelor nationale vor fi corectat online, acasa sau in centrul de corectare, de catre profesori. continuă pe Hotnews

Bac 2018. Cand incep simularile probelor de Bacalaureat 2018

Bac 2018. in 2018, simularile la examenele nationale se vor da in acelasi timp. Astfel, simularea evaluarii nationale pentru elevii claselor a VIII-a si cea a examenului de Bacalaureat pentru elevii.

Calendar 2018: Fonduri europene pentru mici afaceri si antreprenoriat

S-a publicat calendarul calendar estimativ al apelurilor de proiecte care ar urma sa se lanseze in perioada ianuarie-martie 2018, cuprinzand, printre altele si fonduri europene destinate afacerilor mici si mijlocii si programelor de stimulare a antreprenoriatului in randul populatiei Romaniei.

HOROSCOP 2018. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Anul 2018 se anunta unul energic si prosper pentru toate zodiile. Poate aduce si putina anxietate, insa asta doar din cauza excesului de energie. Toate zodiile ar trebui sa isi canalizeze energia doar in.

Cuba se pregateste de o noua era: Pentru prima data din 1959 fara un Castro la conducere

Incepand din 19 aprilie 2018, Cuba va intra intr-o noua era. Raul Castro va fi inlocuit din fruntea statului cu un presedinte ce va fi ales in alegerile generale convocate pentru data de.

Guvernul acorda ajutoare pentru crescatorii de porci din rasele Bazna si Mangalita

Crescatorii de porci din rasele Bazna si Mangalita vor beneficia, in perioada 2018-2020, de o schema de sprijin financiar pentru aplicarea programului de sustinere a acestora in vederea producerii carnii de porc, pentru cresterea, ingrasarea si livrarea porcilor din rasele Bazna sau Mangalita, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului. Durata de aplicare a acestei scheme de ajutor de minimis este 2018-2020, iar valoarea totala a schemei de ajutor de minimis pentru anul 2018 este de 4,6 mil. lei, in limita sumelor aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale cu aceasta destinatie, de la bugetul de stat, informeaza Guvernul.

Mesajul premierului Tudose pentru baronii PSD din tara

Cine nu cere, nu primeste - acesta este mesajul transmis de premierul Mihai Tudose sefilor de Consilii Judetene. Afirmatia premierului vine in contextul in care Tudose incearca sa-i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )