Libnet.ro
UNICEF

01:05

BAC 2018 Modele de subiecte pentru probele scrise din vara

Hotnews Hotnews,
 BAC 2018 Modele de subiecte pentru probele scrise din vara

Absolventii de liceu care sustin in aceasta vara probele scrise ale examenului de Bacalaureat gasesc modele de subiecte pe site-uledu. ro. Fata de anul trecut, cele mai importante modificari ale examenului de Bacalaureat sunt faptul ca probele orale se vor desfasura in timpul anului scolar, in luna februarie, iar lucrarile scrise ale examenelor nationale vor fi corectate online, acasa sau in centrul de corectare, de catre profesori. continuă pe Hotnews

Romania, calificata dramatic la barajul pentru Campionatul Mondial din 2019 la handbal masculin

Echipa nationala a Romaniei s-a calificat dramatic la barajul pentru Campionatul Mondial de handbal masculin din 2019, dupa ce a terminat la egalitate cu formatia Ucrainei, 26-26 11-14), sambata, la Bo.

Euro 2018, Handbal (m): Debut fara emotii pentru Germania la competitia din Croatia

Echipa Germaniei, detinatoarea titlului continental, a surclasat formatia Muntenegrului cu scorul de 32-19, sambata, intr-un meci din Grupa C a Campionatului European de handbal masculin - EURO 2018 - din Croatia.

Cea mai mare lovitura pentru Bitcoin vine din Coreea de Sud

Evaziunea fiscala este o problema foarte importanta in tarile dezvoltate, iar tranzactiile de Bitcoin ce nu pot fi urmarite faciliteaza infractiunea. Monezile virtuale sau criptografice sunt disponibile doar online, in format digital. Ele se pot vinde sau cumpara foarte usor, dar nici o autoritate centrala nu stie exact cati Bitcoin are o persoana sau cand [].

Samsarii recurg la numere false pentru masinile aduse din afara. Care este pozitia autoritatilor in aceasta privinta?

Cunoastem deja practicile samsarilor si am scris despre ei cateva articole. O sa gasiti pe site si articole in care invatati cum sa va feriti de ei si de tepele pe care le dau oamenilor simplii care isi doresc o masina decenta si curata ca istoric.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )