Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Bac 2020. Au fost afisate rezultatele obtinute la etapa speciala a examenului de maturitate

Adevărul Adevărul,
Bac 2020. Au fost afisate rezultatele obtinute la etapa speciala a examenului de maturitate

Vineri, 10 iulie, au fost afisate rezultatele examenului de Bacalaureat, etapa speciala la care au putut participa absolventii de liceu aflati in carantina sau izolare in momentul desfasurarii sesiunii obisnuite. continuă pe Adevărul

Bacalaureat - etapa speciala Joi - proba scrisa la Limba si literatura materna

Elevii din partea minoritatilor nationale sustin joi proba scrisa la Limba si literatura materna din cadrul examenului de Bacalaureat - etapa speciala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. Primele rezultate vor fi afisate vineri, pana la ora 12,00. Contestatiile se pot depune tot vineri, intre orele 14,00 - 19,00. Duminica vor fi anuntate rezultatele finale. Bacalaureatul - etapa speciala a inceput luni, cu proba la Limba romana. La etapa speciala a examenului s-au inscris peste 140 de absolventi ai clasei a XII-a.

Bacalaureat, etapa speciala: Elevii sustin proba scrisa la Limba si literatura materna

Elevii din partea minoritatilor nationale sustin joi proba scrisa la Limba si literatura materna din cadrul examenului de Bacalaureat - etapa speciala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Bacalaureat - etapa specialaMiercuri - proba la alegere a profilului si specializarii

Etapa speciala a Bacalaureatului continua miercuri cu proba la alegere a profilului si specializarii, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. Elevii din partea minoritatilor nationale vor sustine joi proba scrisa - cea la Limba si literatura materna. Primele rezultate vor fi afisate vineri, pana la ora 12,00. Contestatiile se pot depune tot vineri, intre orele 14,00 - 19,00. Duminica vor fi anuntate rezultatele finale.

Absolventii de liceu din Olt care au sustinut probele in etapa speciala au promovat BAC-ul. Ce note au obtinut

Cei trei candidati din Olt care nu s-au putut prezenta la probele de BAC in prima sesiune, din motive medicale, au promovat examenul in etape speciala.

Bac 2020. Sesiunea de toamna a examenului de maturitate va avea loc intre 24 august si 5 septembrie

Calendarul sesiunii august-septembrie 2020 a examenului national de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin de ministru si urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )