Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mari note la Bacalaureat

B1 B1,
Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mari note la Bacalaureat

Ministerul Educatiei a afisat notele pentru prima seisiune a examenului de Bacalaureat 2020. Absolventii de clasa a XII-a care se considera nedreptatiti de notare pot depune contestatie marti si miercuri. Amint. continuă pe B1

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

Rezultate BAC 2020 Alba: sapte medii de 10.00, 180 de note maxime, peste 69% dintre absolventi au promovat examenul

Ministerul Educatiei a publicat marti rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020. Peste 2. 300 de candidati din Alba au sustinut probele scrise in acest an.

Rezultate BAC 2020. Notele la bacalaureat au fost publicate

Primele rezultate la Bacalaureat 2020 au fost publicate. Notele la BAC 2020 au fost afisate la avizierele liceelor si pe site-ul dedicat al Ministerului Educatiei bacalaureat. edu. ro. La fel cum s-a intamplat si la Evaluarea Nationala 2020, la publicarea rezultatelor la bacalaureat numele candidatilor sunt anonimizate.

Rezultate BAC 2020. Notele la bacalaureat sunt publicate astazi

Primele rezultate la Bacalaureat 2020 vor fi publicate marti, 30 iunie, pana la ora 12. Notele la BAC 2020 vor fi afisate la avizierele liceelor si pe bacalaureat. edu. ro. La fel cum s-a intamplat si la Evaluarea Nationala 2020, numele candidatilor la bacalaureat vor fi anonimizate.

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze.

EVALUAREA NATIONALA: 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala arata ca 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci, in crestere fata de rezultatele dinainte de contestatii. Totodata, a crescut numarul candidatilor cu media zece, ajungand la 892, arata Ministerul Educatiei.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )