Libnet.ro
UNICEF

07:16

Bacau: Peste 175 de oameni intervin pentru stingerea unui incendiu de litiera care se manifesta pe sase hectare

Adevărul Adevărul,
Bacau: Peste 175 de oameni intervin pentru stingerea unui incendiu de litiera care se manifesta pe sase hectare

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in loalitatea Asau, judetul Bacau, pentru stingerea unui incendiu de litiera care se manifesta pe sase hectare cu degajari de fum. Accesul in zona se face extrem de greu, terenul fiind accidentat, iar padurea deasa. Sunt multe focare care fumega in adancime, dar pompierii spun ca nu exista pericol de extindere. continuă pe Adevărul

Incendiu pe sase hectare de padure din Bacau

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, astazi, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru stingerea unui incendiu de litiera care se manifesta pe sase hectare cu degajari de fum, informeaza News. ro.

Incendiu de vegetatie in Bacau. Pericol de explozie, dupa ce in zona s-a gasitmunitie neexplodata

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in loalitatea Asau, judetul Bacau, pentru stingerea unui incendiu de litiera care se manifesta pe sase hectare cu degajari de fum. Accesul.

Politic show: Deputatul AKM a mitraliat limba romna. Sunt legist, mi place sa respect legea; Manda: n 2007, Kovesi a trimis o adresa catre Coldea pentru modificarea unui protocol din 2005; Iohannis l pune n garda pe Dragnea. Planul B al presedintelui

Soarta Laurei Codruta Kovesi, la mana lui Daniel Morar. Parteneri care au devenit inamici. PSD vrea sa mute batalia pentru revocarea sefei DNA la Curtea Constitutionala. Social--democratii nu au. Legislatia penala intra, oficial, la modificat: Articolele speciale Dragnea si Tariceanu. Dezincriminari, blocari de probe, redefiniri ale infractiunilor. PSD a inregistrat miercuri proiectele pentru modificarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )