Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bacau: Trafic feroviar blocat, dupa ce doua vagoane ale unui tren de marfa au deraiat langa Comanesti

Hotnews Hotnews,
 Bacau: Trafic feroviar blocat, dupa ce doua vagoane ale unui tren de marfa au deraiat langa Comanesti

Traficul feroviar este blocat in judetul Bacau, pe sectia de cale ferata 501, intre statiile Comanesti si Siculeni, dupa ce doua vagoane ale unui tren de marfa au deraiat in statia Ghimes, fara a fi inregistrate victime, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Trafic feroviar blocat intre Ploiesti si Brasov dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata

Traficul feroviar este blocat, marti seara, intre Ploiesti si Brasov, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata. Un copac a cazut si peste vagonul unui tren, fara a fi inregistrate.

Trafic feroviar blocat intre Ploiesti si Brasov, din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata

Circulatia feroviara este blocata, marti seara, intre Ploiesti si Brasov, dupa ce doi arbori au cazut pe calea ferata, unul dintre copaci prabusindu-se peste vagonul unui tren, fara a exista victime. La acesta ora, opt trenuri sunt oprite pe traseu.

Traficul feroviar, blocat intre Ploiesti si Brasov din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata, reluat pe firul II, intre Timisu de Sus si Predeal

Circulatia feroviara, blocata, marti seara, intre Ploiesti si Brasov, din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata, a fost reluat, la ora 20. 45, pe firul II, intre Timisu de Sus si Predeal.

Bacau: Un TREN de marfa A DERAIAT! Traficul este BLOCAT! Detalii de ultim moment

Traficul feroviar este blocat in judetul Bacau, pe sectia de cale ferata 501, intre statiile Comanesti si Siculeni, dupa ce doua vagoane ale unui tren de marfa au deraiat in statia Ghimes. Doua.

Braila: Trafic rutier blocat partial pe DN 2B, dupa ce un autotren a derapat si a intrat intr-un sant

Traficul rutier este blocat marti dupa-amiaza pe un sens de mers al DN 2B, in judetul Braila, dupa ce un TIR a derapat si a intrat intr-un sant, remorca autotrenului ramanand pe carosabil, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ), relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )