Libnet.ro
UNICEF

09:15

Badalau il contrazice pe Liviu Dragnea in privinta mitingurilor PSD

Antena3 Antena3,
Badalau il contrazice pe Liviu Dragnea in privinta mitingurilor PSD

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, il contrazice pe Liviu Dragnea in privinta mitingurilor anuntate de acesta la finalul saptamanii trecute. Consider ca avem extraordinar. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea:Astept sechestrul pe viata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la sechestrul pus de DNA pe averile persoanelor implicate in dosarul Tel Drum, ca este folosit ca mijloc pentru a bloca modificarea legilor justitiei, spunand ironic ca urmeaza, probabil, sechestru pe viata.

Badalau, raspuns pentru Dragnea: Am avut o invitatie de la Pahontu de a merge la poligonul SPP. Poate sa fie o coincidenta ciudata. Dl Dragnea are informatii mult mai multe decat mine/ Nu sunt eu persoana din PSD contactata de Pahontu

Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau a relatat marti jurnalistilor ca o parte dintre membrii comisiei de aparare din Senat au primit o invitatie din partea generalului Lucian Pahontu, seful SPP, de a merge sa viziteze poligonul SPP, si ca poate sa fie o coincidenta ciudata asa cum a spus Liviu Dragnea faptul ca invitatia era pentru aceeasi zi in care ar fi trebuit ca in comisia de aparare sa se dea raport pe legea privind rachetele Patriot. Badalau a explicat insa ca el nici macar nu a fost la poligon, ci la o intalnire cu sindicate. Badalau a spus si ca Dragnea are mult mai multe informatii decat el si ca are incredere in ceea ce spune. Vicepresedintele Senatului a negat ca ar fi persoana vizata de Pahontu, dupa ce Dragnea a transmis un mesaj pentru seful SPP sa nu mai incerce sa convinga membrii PSD sa aiba ganduri de marire.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA

ACTUALIZARE 17:37 Liderul PSD, huiduit la sosirea la sediul DNA Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la sediul DNA, unde urmeaza sa fie anuntat de catre procurorii anticoruptie ca i-a fost pus sechestru pe bunuri in dosarul Tel Drum. *ACTUALIZARE 17:30 imbulzeala la DNA in asteptarea lui Liviu Dragnea *ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitiei de catre oameni care se ascund ------------- Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

Lideri PSD au venit la sediul DNA pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea

Mai multi lideri ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacsu, deputatul Catalin Radulescu, alaturi de alte aproximativ 30 de persoane, au venit marti in fata sediului DNA pentru a-l sustine pe presedintele partidului, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea spune ca nu a dorit ca CExN al PSD sa dea un vot pentru sustinerea sa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca nu a dorit ca in Comitetul Executiv National CExN) al partidului sa se dea un vot de sustinere pentru el, desi colegii i-au solicitat acest lucru, adaugand ca rezolutia cu privire la statul paralel adoptata de CExN nu are legatura cu cel de-al treilea dosar al sau.

Liviu Dragnea: O sa merg azi la DNA. Merg sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil sechestrul pe viata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti la Parlament ca va merge azi la DNA. Intrebat de ziaristi daca se va duce la Directia Nationala Anticoruptie, Liviu Dragnea a spus: O sa merg azi. Merg sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil sechestrul pe viata.

Liviu Dragnea a iesit de la sediul DNA

00: Liviu Dragnea a iesit de la DNA dupa jumatate de ora. Presedintele PSD a plecat huiduit de protestatari, dar si aplaudat de sustinatorii care se aflau la sediul institutiei.

Liviu Dragnea s-a prezentat marti seara la DNA

00: Liviu Dragnea a iesit de la DNA dupa jumatate de ora. Presedintele PSD a plecat huiduit de protestatari, dar si aplaudat de sustinatorii care se aflau la sediul institutiei.

Liviu Dragnea: Bugetul ar putea fi adoptat de Guvern in 29 noiembrie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca proiectul de buget pentru anul 2018 ar putea fi adoptat in Guvern in 29 noiembrie, dupa ce se termina termenul prevazut pentru transparenta decizionala a hotararii privind majorarea salariului minim.

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Daca nu este ticalos, va trebui sa imi ceara scuze

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, duminica, la News Magazine, despre relatia sa cu Liviu Dragnea si de ce a reactionat, dupa ce presedintele PSD a spus ca nu s-a intalnit cu Laura Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )